Mitt bästa träningstips + aldrig utan min celsius

Fitness

Topp, liknande HÄR (hittar ej online) / Tights, HÄR / Skor, HÄR (nya, så sköna!) -Adlinks.

God morgon från gymmet! Har avverkat en halvtimme på crossen och nu ska jag köra lite styrka, passar på innan gymmet snart fylls med människor - får typ panik då. Kanske därför jag verkligen älskar att träna tidigt på morgonen, det är ju oftast väldigt snålt med människor och dom som är där är alltid samma personer så man skiter liksom i. Haha.

Kanske låter konstigt för er, men känner mig verkligen ur form efter denna sommaren. Då menar jag inte vad jag ser när jag tittar i spegeln utan hur jag känner mig, känner mig typ slö och otränad och det är inte en känsla jag trivs med. Så nu försöker jag att köra på crossen 30-40 minuter varje gympass, gillar den maskinen och vet att den ger bra effekt efter ett tag. Dessutom är det en grym maskin för både uppvärmning, längre konditionspass, intervaller osv. Just nu kör jag intervaller och det slutar alltid med att jag får gå av för jag inte ser något pga all svett haha.

Alltid med min celsius! Skulle absolut inte klara mina tidiga morgnar lika bra utan celsius, acai/hallon är fortfarande min favorit och helst ska den ha legat i frysen en timme innan jag tar den hehe.

Mitt bästa träningstips för att komma i form snabbt (läs: komma i form INOM dig själv, inte tappa massa kilo etc.) är helt klart intervaller/tabata. Jag fick en fråga om jag brukar dela upp mina träningspass i dagar då jag kör olika muskelgrupper och svaret är nej, utan jag brukar bara köra på och göra de övningar jag känner för just den dagen. Och det funkar ju fint för mig :-) Sen kommer det ju naturligt att jag inte tränar tex biceps och triceps som är små muskelgrupper 3 dagar i rad, är ju trött i dom bara efter ett pass, medans tex rumpa, ben och mage kan jag oftast träna många gånger i veckan för det är så stora muskelgrupper och klarar mer.

Nu ska jag träna vidare, hörs senare!

Inlägg i samarbete med Celsius.

Gillar

Kommentarer