Mix från mobilen

Mina dagar

Många fikor just nu! En av dom absolut vanligaste är med mammsen på Fahlmans. Alltid semla för mig nu, men tror jag tröttnat lite så from denna veckan ska jag nog köra på något nytt ;-)

Barnmorskan är vi hos varje vecka nu också. Mysigt att komma dit och ventilera lite, ta prover och lyssna på deras hjärtljud.

Bästa lilla melliset just nu! Dadlar med jordnötssmör och en kopp te. Någon som tror på forskningen dom gjort angående dadlar och jordnötssmör ihop med förlossningen?

Mamma och pappa resonerar som så att vi får passa på och vara ute och äta på restaurang nu för det kommer dröja ett litet tag innan vi gör det allihopa sen antagligen, haha <3

Herregud vad man uppskattar solen så fort den kikar fram. Jag har haft några riktigt sköna promenader dom senaste två veckorna när solen varit framme och vinden hållit sig någorlunda borta.

Även ultraljud har vi ju varit på nyligen! Förra veckan var vi förmodligen på vårt nästsista ultraljud med läkaren, hur sjukt? Det är verkligen en så himla mysig stund att vara hos vår läkare, kolla på bebisarna och prata om allt möjligt. En otrolig lyx att få se dom så ofta som vi har fått göra under dessa månader, och allt har varit så bra varje gång. Tacksam!

Helgfrukostarna äts sällan hemma nu, även något man inte kommer göra varje helg framöver haha. Snark på att Fahlmans tagit bort saker på sin såkallade ”lyxfrukost” men har samma pris, höj istället priset så man slipper köpa till saker haha.

Vi har haft inflyttningskalas! På bilden syns typ hälften av all mat vi hade, vår enorma köksö räckte knappt till haha. Mamma kom hit tidigare och hjälpte oss med ALLT, och röjde även efteråt. Hon är verkligen en förebild på hur jag själv vill bli som mamma till mina döttrar.

Bebiskläder är FÖR söta alltså! Man tror knappt det är sant när man hänger upp det på tork, så små dom kommer vara <3

Haft en riktigt gosig och lurvig gäst hos oss, Matildas lilla vovvsing. Jag är ju tyvärr ingen hundälskare haha men lilla Sally var ju sockersöt och vi myste massor!

Såhär ligger jag nog x antal timmar om dagen haha. ”Halloooooooo trollungarna! Vad göööör ni? Ooooj vilken söt liten fossing! När kommer ni dåååå? Har ni det skönt där inne? Ni är såååå sötaaaaa!”

Visade upp ett av mina senaste köp på instagram - matbrickan! Vilken toppengrej alltså! Att äta sin lunch i soffan är ju riktigt gött, såhär chillade man ju inte innan precis så jag tar vara på dom sista veckorna som gravid nu genom att lata mig till max vissa dagar hehe.

Gillar

Kommentarer

Toril
Toril,
Så mycket härliga bilder!🙏🏼💛💕
nouw.com/toril
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
semlor som är så gott!!! och vad mysigt med promenader i solen, det är ju något som är så himla avslappnande🥰🥰🥰🥰
nouw.com/majanilssonlundstrom