Mixade bilder från förra veckan

Mina dagar

Chloé ville inte sova sin lilla kvällsnap så hon fick mysa lite i Nellas famn istället häromkvällen!

En vacker sommarhimmel! Så himla fina färger.

En riktigt trevlig tallrik som jag plockade på mig. Något jag saknade under graviditeten var ost och kex, men jag har kanske ätit det max 5 ggr sedan dom kom? Sorgligt haha.

Coco myser i mormors famn! Älskar att se mamma med mina döttrar, en dröm som går i uppfyllelse helt klart.

En supermysig lunch på en innergård i säkert 27 graders värme. En sommarsallad med lax, räkor, sparris, sockerärtor, rädisor, ägg, babyspenat och nypotatis som jag tyvärr inte kan äta nu när jag ammar.

Just nu är det ofta lite ostabilt när dom ligger på mage, nyfikna ögon vill kolla överallt och då sviker balansen haha. Gulligaste!

Åt en så himla god glass för några dagar sen, någon lakritsglass som bara smakade helt perfekt. Jag är inte mega-lakrits-älskare, men lakritsglass är ju riktigt gott!

Mamma och pappa kom över med lite sen frukost/tidig fika. Det är ju så mysigt att bara sitta och fika i några timmar.

Ibland så håller dom händerna när dom sover, mammahjärtat spricker! Dom vet ju inte om att dom gör det, men det är ju nästan det som är det gulligaste?

Det har varit, läs HAR varit, galet bra väder. Varmt och soligt så jag har hängt mycket på balkongen!

Glad liten Adele <3 Man blir så glad i hela kroppen av att se dom glada.

Denkan är bra på att överraska med presenter lite då och då, men häromveckan var det en lite bättre present än vanligt! En ny dator :))))

Vet inte riktigt vad som hände men plötsligt så gillar jag vaniljcola? Det är iallafall toppen samtidigt som man håller på att städa och tvätta soffan samt packa ihop lite grejer från min loppis!

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
Vilka härliga bilder!!
nouw.com/linnealarssonss
Malin,
Härliga sommardagar!
whitepouch.co.uk/