Mixade bilder från mobilen

Pictures, Mina dagar

Även fast jag inte bloggat så har jag iallafall tagit en hel del bilder och det vill jag ju inte bloggen ska missa! Så här fint är det just nu när jag kommer iväg på en kvällsrunda, när det är sol iallafall haha. Härligt är det.

Det har blivit några glas vin denna sommaren redan om vi säger så, men så får det ju bli.

Såhär kan det se ut en helt vanlig fredagskväll tex när jag och Nella är i farten ;-) Nej men det var på en supertrevlig födelsedagsfest, eller ska jag säga vin-fest? Detta kanske var en tredjedel av alla flaskor som öppnades, som jag såg iallafall haha.

När man börjar stapla tomma vinflaskor kl 02 på natten då borde man istället gå hem, haha. Det gjorde man ju inte men kanske nästa gång!

Något jag inte hamnat efter med är träningen! Inne i ett bra flow just nu så morgonträningarna kl 06:15 är givna!

Blivit några kvällsrundor hem till mamma och pappa, min löptur hem till dom med några omvägar då ju är runt 7km vilket är alldeles lagom. Det bästa är ju när man får sätta sig ner till en sån här fräsch sallad när man kommit ut från duschen!

Bubbelkväll! Man tar verkligen vara på varenda dag nu på sommaren, man vill inte missa något tillfälle där man kan njuta lite extra. Håller ni inte med?

Att få bubbla med Mammsen en helt vanlig vardag är ju livskvalité på hög nivå! Som ni ser så bad jag om ett nytt glas bubbel, immigt ska det vara... IMMIGT!!

Och så en liten fika hos farfar på det <3 Eller liten och liten, blev en hel del kakor och bakelser haha. Ingen fikar så bra som dom gamle.

Ännu en födelsedagsfest och jag hoppade i min hjärtekjol! Är den inte hur gullig som helst? Ni ska få bättre bilder på denna outfit för kjolen är värd att fota :-)

Sena vinkvällar har tyvärr resulterat i att jag slösat bort två lördagsdagar på att sova. När jag lyckats ta mig upp har det sett ut såhär, thaimat framför Kardashians. Som tur är har jag alltid blivit människa lagom till kvällen igen, men man är ju absoluuuuut inte 18 längre. Inte 20 heller för den delen, och det både märks och känns haha.

Gillar