Mixade bilder från mobilen

Mina dagar

Åh, kommer så ihåg att här tyckte jag att det "verkligen börjar synas". Lilla, lilla magen. Där ser den mest mjuk och mysig ut! Det där var även min favoritoutfit under dom två första delarna av graviditeten, bästa tröjan helt klart. Och mjukisbyxorna. Bytte dock ut dom mot Denkans mjukis sen sista delen haha.

Spolar tillbaka tiden till augusti och när ingen visste att jag var gravid. Här hade jag grova problem med att låtsas dricka vin, haha. Min lillebror som satt rakt över drack upp mina glas (så han blev ju istället bra i hatten ;-)), men min barndomsvän Anna gick inte att lura och hon skrek ut "Skål Andrea!" och jag pallade inte ens låtsas så jag skålade med vatten, var dessutom sämst på att låtsas dricka enligt Denkan. Hon var väl inte riktigt säker men ja rätt hade hon iallafall haha.

Dagen vi hade tillträde på lägenheten! Pirret att promenera den lilla biten från mäklaren till vårt nya hem, hur såg den liksom egentligen ut? Komiskt egentligen att man köper något som man bara sett i några minuter för så mycket pengar.

Från en av sensommarens kräftskivor. Wow så gott det är. Jag kommer ihåg att jag tvekade på om jag "vågade" äta kräftor, man var lite nojig mot en del mat i början, iallafall jag. Åt kräftor tills det sprutade ur öronen! Ostron höll jag mig dock ifrån, så det vill jag verkligen äta snart.

Ute på en skön promenad i somras Pålsjö som alltid slutade med våfflor. Och en cola hade jag oftast nära till hands under hela graviditeten, älskade när det rev i halsen men nöjde mig inte med ramlösa tydligen.

Magen! <3

Som jag hade velat gå klädd exakt såhär idag - korta skinnbyxor, oversized skjorta, solisar och.. inget mer!!! Här kunde jag inte stänga dragkedjan på byxorna, men det gjorde ju inget när skjortan var så stor hehe.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Åh kräftor <3<3
nouw.com/johannagrahn
MariasVardag
MariasVardag,
Älskar att titta tillbax bland foton 😍
nouw.com/mariasvardag
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Så härligt 😍
nouw.com/oliwiamichalak