Mixat från Marbella

Travel, Mina dagar

Hej på er! Vi har varit hemma en vecka nu från och det har aldrig känts så härligt att komma hem igen, men såklart saknar man det ändå. Tex detta ovan, när solen sken in i hela lägenheten halv nio på morgonen.

Det var ju alla hjärtans dag för några veckor sedan <3 Allt som går att fira ska firas tycker jag.

Saknar att gå klädd såhär också, galet skönt ju. Måste tänka på att använda strandväska som "vanlig väska" i sommar, supersnyggt.

Morgonlek med tjejerna framför nyhetsmorgon när dom vaknat. Där nere var det ju mörkt när vi gick upp vid 07-07.30, mysigt!

Så jäkla skönt att gå klädd i träningskläder i princip varje dag. Finns ju inget skönare, även fast det inte är så snyggt haha.

En glass på Häagen-Dasz var inte helt ovanligt! Det glassmärket påminner mig alltid om när vi bodde i Tyskland, åt alltid glass där när vi var i Berlin. Älskar när saker påminner om varandra.

Kvällsmys med syrran <3 Underbart att se hur mycket mer dom märker av varandra nu jämfört med för 2-3 månader sedan, även fast dom också skiter i varandra mycket också haha.

På seneftermiddagarna spelade vi ofta lite tennis innan tjejernas lilla kvällsrutin började. Nyfikna tjejer haha.

Hur våra frukostar ofta såg ut. Fin crispus med philadelphia, minigurkor och havsalt ihop med grekisk Yoggi toppat med krispig granola och färska bär.

Varje lördag är det marknad på Centro Plaza i Nueva Andalucia. På sommaren är det en bra marknad tycker jag, hittar alltid supermycket haha. Jag trodde dock inte ens att marknaden skulle vara öppen i januari och februari så det var ett plus, men den var typ hälften så stor som den brukar - kanske pga covid också. Hittade en del ändå hehe :-)

Sista veckorna köpte vi en liter färskpressad apelsinjuice varje dag, antingen på morgonen eller på eftermiddagen. Galet gott.

Såhär såg det ut utanför vårt community, fin utsikt över La Concha. Lite besviken på mig själv att jag aldrig gått upp för det berget, dock för varmt för det på högsommaren haha.

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,

Åh så härliga veckor!

nouw.com/matildakz
BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Men wow! Så underbart!!😍

nouw.com/belindagoransson
vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,

Härliga bilder 😀

nouw.com/vicktoriabjareklint
Mammatillthea
Mammatillthea,

Men wow så härligt 🤩

nouw.com/mammatillthea