Monkey club marbella

Travel, Food

ÄLSKLING! Jag brukar faktiskt tänka på hur det är möjligt att jag bara blir mer och mer kär för varje dag som går, fortfarande. Härligt är det iallafall <3

Fördrink på La Suite och lite tapas innan middagen, men tror att det är Monkey Bar innan kl 00?

Är avundsjuk på både Denkans gucci loafers (skulle köpt ett par till mig själv istället för att köpa till honom haha) och på hans bränna!

Middag på Monkey Club! En restaurang i min smak. Dock har det strulat med vår bokning båda gångerna vi varit där, hur är det möjligt haha? Tur maten och personalen är så bra ändå och fixar och trixar! Inte så lätt om man är ett sällskap på 10 personer kanske och man inte är säker på att man bokat bord eller inte haha.

Nems! Jag är fast, måste äta dom varje dag. Ni som brukar ha koll, finns det något ställe i Helsingborg som serverar nems? Aaah, så gott att jag kan äta det både till förrätt och huvudrätt.

SÖTASTE Signe och Belle, som även dom älskar nems ;-)

Restauranger som har utstickande meny tilltalar verkligen mig! När jag såg nutella cheesecake på menyn var det inget svårt val, jag skulle ha en! Glad blev jag, den var sjukt god.

Skolfoto med min beeeejb. Hur somriga och fina byxor är inte dessa? Även dom låg på sängen när jag kom ner till Marbella, han är verkligen bra på att köpa presenter <3

Gillar

Kommentarer

EmmaDitlevsen
EmmaDitlevsen,
Lækre billeder 😍
nouw.com/emmaditlevsen
andiclausen
andiclausen,