Morgongympa

Fitness

God morgon! Startade helgen med lite morgongympa och stretch i fredags, alltid lika kul. Kommer ni ihåg att jag sa att jag hade tränat "så bra" den senaste tiden och att jag var på dubbelpass i måndags? Ja jag har ju i princip haft sjukaste träningsvärken sedan dess så denna veckan har jag inte tränat speciellt bra haha, det går ju inte när man har ont precis överallt.

Igår kände jag dock att det hade släppt lite så jag ville ta igen lite träning, det slutade med 13km löpning och 2 km powerwalk efter. Det var jag faktiskt nöjd med, med tanke på att jag hade druckit några glas vin kvällen innan, vädret var både dimmigt och det småduggade och det var geggigt i hela Pålsjö. Men det var kul och skönt att springa av sig! Idag blir det dock vilodag för mig!

/ Good morning! Started my weekend with some hand standing and stretch this Friday, always fun. Do you remember that I wrote that I've had been working out "so good" the past week and that I worked out twice in the beginning of the week? Ye, because of that I've had muscle soreness the days after and not been able to workout as much haha. But yesterday it felt better so I ran 13 km and power walked 2 km after that. It felt good! Today is rest day though!

  • Fitness

Gillar

Kommentarer

Andreatherese
Andreatherese,