Morgonlugnet här

Food, Travel

God morgon från Illetas! Underbara Illetas. Så glada att vi valde att bo här denna gång, här är ju ett helt annat lugn än i Palma. Att sitta här och äta sin frukost är magiskt! Både frukosten och utsikten är tipp topp.

Omeletterna som görs här är så goda att jag inte ens hann fota innan jag tog en tugga som ni ser, haha. Vi har tagit en omelett varje morgon här, vissa morgnar har jag faktiskt tagit två stycken - jag kan äta hur mycket som helst till frukost om ni missat det.

Utsikten runt klockan åtta på morgonen. På bilden ser man både en kryssning och ett plan som är påväg in, det är sjuk omsättning av människor på Mallorca på sommaren ju och det märks verkligen när man bor i och runt Palma då flygplatsen ligger nära. Landar typ plan varannan minut utan överdrift.

Frukostmys med världens bästa och finaste mamma! Man mår ju bra i varenda cell i kroppen av att sitta här med henne och bara njuta <3

Det är ju sen gammalt att avsluta frukosten med några nygjorda pannkakor. Eller plättar kallas det ju när dom är mindre. Dom är inte tio poäng här på hotellet, men man äter ju dom ändå haha.

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
åh den perfekta starten <3
nouw.com/isabylund
J
,
Åh så mysigt, älskar morgonstunder på semestern! <3
Några funderingar/frågor till dig:
1. Vad heter hotellet och skulle du rekommendera det? Vad fick ni betala för veckan och vad ingår då?
2. Hur lång restid från flygplatsen?
3. Tränar du på semestern? Hur är det i omrdået gällande träningsmöjligheter? Bra stråk för löpning? Något gym?
4. Jag har varit på Mallorca en gång tidigare (hög säsong) och fick då höra från flygvärdinnorna att något som är klassiskt för Mallorca är att vädret kan vända från en sek till en annan. Jag låg exempelvis på stranden och solade när jag var där sist och från ingenstans drog oväder in och himlen öppnade sig och när vi landade spöregnade det. Regn är något jag inte ens vill se skymten av när man bokar en solsemester mitt i hög säsongen, vet inte om jag hade maximal otur eller om det är ''typiskt'' Mallorca att det är så. Vad tänker du kring det? Vet ju att du åker dit nästan varje år?

Tacksam för svar <3
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,