Musik som får en lugn

Music

En riktig plugg idag och då spelas denna typ av musik i vår walk in closet där jag även har mitt skrivbord. Sedan jag började lyssna på Shape of You med Ed Sheeran så har jag bara blivit frälst av resten av hans mysiga musik. Jag är väl egentligen inte den "typen" av tjej som lyssnar på sån här musik, eller så kanske är jag? Eller det är dumt att kategorisera sig kring en musiktyp, för man gillar ju verkligen olika musik till olika tillfällen. Detta är iallafall min typ av musik när jag vill lugna ner mig, komma in i ett mode där jag fokuserar och faktiskt bara har lite egentid. Eftersom mitt liv är ganska hektiskt (på ett roligt sätt såklart) så har tiden jag sitter ner och pluggar blivit min egentid och där jag kommer ner i varv och tar det lugnt. Jag är glad att jag har vänt det till det sättet, självklart kan jag ibland känna mig stressad innan jag väl sitter och pluggar, men när jag väl gör det - då är det faktiskt väldigt avslappnande att bara mata, räkna, rita och skapa!

Vad är er favoritmusik som får er lugna och fokuserade? Snälla dela mer er, vill gärna ha lite ny musik av denna typen! :-)

/ Im studying today and this is the type of music Im listening to, to calm down and find focus. Didn't think that I was this "type" of girl who like this type of music, but I guess we like different types of music to different things we're doing. Whats your favorite song or songs when you want to be focused and feel calm? Tell me!

  • Music

Gillar

Kommentarer

A
,
John Mayer!:)
Evelina
,
Så bra den covern var!!! Tycker du borde lyssna dig igen Bon Iver, där snackar vi lugn.