Mys i Köpenhamn

Pictures

I helgen tog vi en liten spontanare till Köpenhamn. Vi är ganska duktiga på att åka över dit, väldigt nära Helsingborg ju, men i sommar vill vi åka dit ännu mer! Älskar Köpenhamn.

Gick först inom Gucci en snabbis för jag ville kolla om dom hade någon rolig väska, tyvärr ingen som jag blev extra sugen på denna gång! Såklart man inte hade sagt nej till hela butiken men ni fattar haha.

Det var väl typ det vi hann innan våra magar skrek efter mat! Satte oss i den stekheta solen på The Markets uteservering, på den asiatiska sidan såklart! Vi tog deras lunchmeny som hade 5 olika rätter.

Vi försökte ta skugga under ett olivträd men det hjälpte inte så mycket haha. Maten var dock supergod så det var värt att sitta och svettas lite, och så svalkade bubblet mig lite hehe.

Efter lunchen hade vi ny energi för shopping! Älsklingen pallade inte trycket så han somnade i sofforna inne på Louis Vuitton haha.

Vi strosade vidare!

Sen gick vi till Nyhavn, både ett måste och inte? Där är så sjukt mycket folk när det är fint väder, och varken jag eller Denkan gillar folk. Haha! Men ändå mysigt.

Med en stor glass och shoppingpåsar kan jag alltid bjuda på ett leende ;-)

Överdriver inte - godaste sorbetglassen, denna jordgubb på bild! Kommer inte ihåg vad stället heter, men god glass har dom. Och churros, men det fattar ni ju.

Mös i skuggan med våra glassar och churros innan vi tog bilen hemåt igen för lördagsmys med familjen. Gillar verkligen denna delen av Köpenhamn mest, både fint, mysigt och nära havet!

Jag hade på mig en blus HÄRIFRÅN (på rea!), kjol HÄRIFRÅN och sneakers från Asos.

Gillar

Kommentarer

Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Vilken härlig tripp!
nouw.com/alexandra_wiberg
Majasmind
Majasmind,
Jag vill också till Köpenhamn, det ser så härligt ut! 😃
nouw.com/majasmind
LinneaSchor
LinneaSchor,
Hej! Jag tycker din blogg är så himla bra och tänkte bara fråga vad det är för utbildning du läser?☺️
nouw.com/linneaschor