Mysig middag på El Chiringuito

Food, Pictures, Travel

För 2 veckor sen öppnade det en ny restaurang som El Chiringuito som jag gärna ville testa. Den finns även i Ibiza och Dubai tror jag, så det kändes som att det var en restaurang värd att testa!

När vi hade satt oss vi bordet möttes vi av denna utsikten, snacka om mysigt? Vi hade bokat bord lite tidigare än vanligt, 20.45, så att man kunde få njuta lite av solnedgången också.

Bredvid vårt bord stod en man och skar upp två olika Iberico, snacka om att det vattnades i munnen på oss! Godaste skinkan.

Vi började iallafall med drinkar! Såg något som hette "coco chili mojito" på menyn och kunde såklart inte låta bli att beställa in en sådan, gillar både chili och kokos så kändes som ett vinnande koncept ;-) Det var helt klart en trevlig drink. Vanliga mojitos kom såklart också in!

Det var verkligen tjong i drinken! Man kan inte klaga på att det varken smakade för lite chili eller för lite kokos haha.

Lite tapas att börja med. Oliver, salta mandlar, bruchetta, iberico, pimientos, bröd med dipp.

Och även friterade calamaris!

En riktigt mojitoskål!

Precis intill restaurangen så hade de en cool grill i sanden som de grillade olika sorters fisk i, så det beställdes in.

Jag och hjärtat <3

Jag tog hummerrisotto med sparris som var riktigt god! Sen var jag i matkoma efter det, men hade ju såklart fått plats med dessert men de hade dock ingen som riktigt föll mig i smaken. Creme brule har jag typ förätit mig på, finns ju på alla restauranger hemma i Sverige :-( Får äta två efterrätter ikväll istället haha!

Jag hade på mig en skön långklänning, den hittar ni förresten HÄR .

Gillar

Kommentarer

THERESA
,
Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell 2) Lost Love Spells 3) Skilsmässa Spells 4) Äktenskapsstavar 5) bindande stavning 6) Breakup Spells 7) Förvisa en tidigare älskare 8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning 9) vill tillfredsställa din älskare Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning genom {drogunduspellcaster@gmail.com}