Något jag fått mycket frågor om

New in
Äntligen kommer bättre bilder på mina nya solglasögon från Fendi! Får så ofta frågor om mina solisar, så tänkte ni skulle få någon bättre bild så ni ser hur coola dom är. Älskar att jag säger ”nya”, fick dom i början av mars. Tiden går fort, som vanligt haha.
Det var lite kul när jag skulle ha dom.. Kollade först på dom i Dubai, tyckte dom var supercoola men kände kanske att dom var lite för mycket på mitt ansikte liksom. Sen vår sista dag så ville jag verkligen ha dom, men det slutade med att vi inte hann till något av varuhusen så jag åkte hem utan några.
Sen fanns dom inte när vi var i Köpenhamn och då ville jag ju helt plötsligt ha dom ÄNNU mer. Så är det ju. Så jag bad Denkan köpa dom när han var i Monaco men då sa han att dom inte fanns där heller och att han frågat i båda butikerna där, blev lite ledsen då den modellen inte finns på internet heller. Men så när Denkan packade upp sin väska så sa han att han hade något litet till mig och jag fick syn på den gula påsen! Gissa om jag blev galet glad!!! Både för att han hade lurat mig och fick till en lyckad överraskning, men framförallt för brillorna. Älskar dom! Och älskar Denkan, han är bara bäst!
  • New in

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Men vilka fina!
så himla inspirerande blogg du har
nouw.com/hannaemmy
andiclausen
andiclausen,
lindholm
lindholm,
Dom är verkligen så snygga!
nouw.com/lindholm
andiclausen
andiclausen,
Jag håller faktiskt med!! 😊
nouw.com/andiclausen
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
andiclausen
andiclausen,