Några fikor, ensamtid och sommarkvällar

Mina dagar

Vet att ni gillar denna typ av inlägg, så här kommer lite blandade bilder från senaste veckan. Vi börjar med en fika från när Matilda var här, så mysigt när tjejerna också vill vara med <3 Vi har ju matstolar till dom som ni ser, man dom sitter fortfarande mycket bättre i sina babysitters och känns bra att nyttja det när dom gillar det.

Bra tips på egentid - handla lite!

Och ännu bättre egentid - bad och bastu! Älskar det. Gjorde ju inte det under graviditeten så det är bra start att börja nu under dåliga sommardagar så man värmer upp lite inför vintern haha.

Släktkalas, så bra att man kan sitta utomhus och umgås. Men så får man ju ändå sitta lite tight så man inte fryser ;-)

Något riktigt kul var att jag och Johanna dök upp i typ exakt likadan outfit?! Haha, vi skrattade sååå mycket. Jag sa innan på dagen "Ta inte på dig din rosa klänning, jag tänkte ha den!" då vi pratade om att vi köpt likadan klänning, men så ångrade jag mig och när jag gick ur bilen och ser Jojo så har vi alltså nästan exakt likadan outfit.

Huuuur söta är dom inte nu med sina två små tänder? Trodde inte dom kunde blir sötare men ja det är ju verkligen helt möjligt tydligen. Smälter. Mina boobies gillar inte det lika mycket dock ;P

Pirret i magen varje morgon när man hör någon röra sig i sängen, och man möts av ett leende av antingen en eller två när man kollar ner i sängen. Världens bästa start på dagen.

Alla dessa vardagliga sommarmiddagar, oftast dom man längtar tillbaka till mest sen när hösten och vintern kommer. Mamma hade gjort så jäkla god oxfilé och råstekta hyvelpotatis häromdagen, jag brukar inte gilla en köttbit nu för tiden men denna gång var det så galet gott.

Middagar hemma i lägenheten är inte fyskam dom heller, och när Denkan leker dj är det bra! Kan alla bara rösta för att vi ska bli av med den Bang & Olufsen teven? Denkan envisas med att ha den kvar men jag tycker det hade blivit mer "städat" här hemma utan den haha.

Mer fika! Drack ett te med smak av chokladdoppade jordgubbar, smakade verkligen så. Inget favoritte men som te-galning måste man ju smaka det mesta haha.

Mina älsklingar! Lite roligt att jag först när jag fick reda på att det var två tjejer sa "Jag kommer iallafall inte att köpa massa rosa kläder eller grejer osv" och så ser vi både rosa ljus, rompers, babysitters och rosor. Haha.

Har notebook:at Denkan! Velat göra det i typ 8 år så äntligen gick han med på att se den filmen. Men hade för mig att den var bättre liksom? Den är så himla mysig iallafall.

Som jag ser fram emot att se tjejerna springa runt i baddräkt nästa sommar, aaaaw! Rosa igen förresten, haha.

Nicole och Niklas kom hit till oss och lagade mat, bruschetta och vodkapasta. Helt underbara! Jag trodde jag hade fixat dessert, men jag hade på något sätt slängt det när jag rensade kylen några timmar tidigare haha. Slängde ihop varma hallon med vaniljglass istället, gick hem det med.

HUUUR är det ens möjligt att sova såhär? Man kan säkert tro att jag

Gillar

Kommentarer

Ove
,
Önskar dig ett underbart avslut på denna sommar <3<3<3

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Refunder:
www.refunder.se/b/Spara50
Eva,
Så himla söta de är flickorna 💕 Jag har också tvillingar men de är några år äldre, de blir 24 i höst haha
www.devote.se/eva
lindholm
lindholm,
men hur söta är dom inte på sista bilden?!<3
nouw.com/lindholm