Några snaps från mobilen - mest mat som vanligt

Mina dagar

Kollar igenom bilderna på mobilen och försöker rensa lite, och då hittar man ju så mycket bilder man inte ens kommer ihåg att man har tagit. Här är från en pizzakväll hos svärföräldrarna för några veckor sen, så mysigt! Dom hade varit hurtiga och gjort egen pizzadeg dagen innan, dock slutade det med att Denkan körde och handlade pizzadeg på pizzerian sen haha.

Tjejerna har ju matstolar men när jag matar dom själv på dagarna så kör vi fortfarande babysitters, snäppet enklare för mig haha! Lättare att hålla koll på deras små händer osv haha, men vilket pro man är på att mata.

Att en promenix avslutas med att jag tar med mig max hem är inte helt ovanligt! Visste ni att man kan beställa så att dom kommer ut med det? Och att dom kommer ut med det till din bil? Så himla smidigt.

Tacokvällar på måndagar eller tisdagar tycker jag är perfekt, här hemma gillar vi tacos men äter inte det så jätteofta ändå. Försöker få till det iallafall var tredje vecka hehe.

Pappa och dotter-gos <3

Fångad in action när jag nattar tjejerna, har för mig det var skrikfest här så vaggade jag nog på ordentligt haha.

Äntligen kan man ha tända ljus mitt på dagen och sitta inne och bara fika i timmar (vissa dagar när det är dåligt väder), mysets mys!

Livet som småbarnsförälder - man får ibland äta efter alla andra. Det är garanterat så att bebisar känner av när mamman själv ska få äta, för då ser vi till att vilja va med henne som mest haha.

Mamma bodde ju hos oss under 5 dagar i juli, en väldigt mysig tid <3 Är så glad att jag inte skulle leka king och testa på att vara själv med tjejerna på kvällarna och nätterna utan att mamma flyttade in direkt, vi hade verkligen så mysiga dagar.

Ett stammisställe under våren, inte alls lika mycket under sommaren, men tror det kommer komma tillbaka lite nu under hösten. Våfflor i Pålsjö!

Mormor och morfar är roliga dom! Så himla underbart att se glädjen i mina föräldrars ögon varje sekund dom spenderar med tjejerna.

En tjej som borde dra ner lite på Mc Donalds-ätandet hittar ni här ja! Det värsta är väl att jag inte mår dåligt efter den maten liksom, utan det är som vilken annan mat haha. Förr gillade jag verkligen inte Mc Donalds just för att jag mådde dåligt efteråt och man kände hur dålig mat det var, men nu så är det som min kropp behöver ju denna maten haha. Inte bra ju. Tänker mig att det kanske sinar ut lite när jag slutar amma (mest troligt nej?).

Sena doppresenter från personer som inte ens var på dopet, alla är så snälla mot våra tjejer <3 Jag älskar ju att läsa för tjejerna, och blev så glad när jag fick dessa Astrid Lindgren böcker, Ronja och Madicken tror jag det var också! Berättelser som påminner en själv om när man var liten.

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Våfflorna såg ju jättegoda ut!🥰

nouw.com/belindagoransson
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,

Vilken otroligt söt bild på tjejerna i sina babysitters 🥺😍

nouw.com/majanilssonlundstrom
Majvor
,

Tycker du är för härlig <3<3<3

Här kommer några supertips från mig <3

https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Eller min favorit:

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Jag handlar genom denna sidan för att få pengar tillbaka:

www.refunder.se/b/Spara50länk