Nailpoolish bomb

​Ett färgglatt paket blir man alltid glad av, speciellt om det är fyllt med godis och nagellack! Yves Rocher känner mig, jag gillar verkligen att måla naglarna så lite påfyllning med massa nya somriga färger var kul. Min favorit blev den ljusblåa så har haft det nu i en vecka, bra hållbarhet! 

// A colorful package is always fun, especially with candy and nailpoolish! Yves Rocher know me, I really like to fix my nails by myself so this was just perfect for summer. 

Gillar

Kommentarer

claratime
claratime,
åh vad fina 😊
nouw.com/claratime
andiclausen
andiclausen,
eller hur 😊
nouw.com/andiclausen
anastasia.s98
,
Hej Andrea! Jag läser din blogg varje dag och tycker du är en stor inspiration inom träning och självförtroende! Eftersom jag vet att du tränar mycket skulle jag vilja tipsa dig om ett kosttillskott som jag dricker. Det är ett vattenlösligt, patenterat och cellnivå arbetande kosttillskott och ger din kropp främst mer energi, djupare sömn och lättare prestation inom träning m.m. Detta är inte ett kosttillskott som säljs i butik utan förs vidare genom rekommendation och detta är ett sätt du även kan tjäna pengar på. Om du skulle vilja läsa om produkten går du in på http://lifestyleteam.pm/ och där hittar du all info. Om du istället vill kolla priser, innehåll och skulle vilja beställa något kan du bara gå på http://www.pm-international.com/shop/?TP=6248920. Genom att jag läst din blogg såpass länge har jag märkt att du är en framåtriktad person samtidigt som du är väldigt ambitiös. Om du skulle vara intresserad och starta ett abonnemang eller om du har frågor, kan du bara mejla tillbaka till mig:) Samtidigt skulle vi tillsammans kunna jobba med detta och tjäna mycket pengar. Försökte inte skriva för mycket på en gång till dig men om du skulle vara intresserad vill jag gärna hjälpa till. Kram