När man inte kan hålla tillbaka leendet

Pictures

Kommer ni ihåg när jag skrev i detta inlägget att jag vill mysa på denna uteservering? Igår efter vår lunch passade vi på att slå oss ner en liten stund och kolla på lite folk, jag var väldigt glad också som ni kanske ser, är det inte härligt? Asså ibland får jag verkligen bara skrattanfall från ingenstans, skönt när man har bubblande skratt inom sig som bara måste ut. Haha.

Annars då? Haft en så mysig lördag, och ännu är den inte slut. Väntar på att Denkan ska komma hem, sen ska vi iväg på lördagsmiddag <3 Det ryktas om fisksoppa och sen ännu mera fisk! Jag som älskar fisk och väljer firre före en köttbit alla dagar i veckan blir alltid extra glad när jag får höra att serveras fisk.

Ni får ha en riktigt mysig lördagskväll! <3

/ Remember in this post when I said I wanted to try this outdoor serving? Well, I just had to yesterday after our lunch. And yes it was as cosy as it looks like haha. I was pretty happy as you can see but isn't that nice? When you just can't keep your smile away haha.

Gillar

Kommentarer

unia
unia,
Jag börjar le bara av att se dina bilder! Så mysigt, och speciellt den första bilden är extrahärlig 😊 Det är underbart när man bara inte kan hålla emot skrattet/leendet 😃
nouw.com/unia
andiclausen
andiclausen,
iinuus
,
Lovely!! Where are the shoes from?🤗😍
andiclausen
andiclausen,
Sold out from the webiste:(
nouw.com/andiclausen
RebeccaSved
RebeccaSved,
Va fin du ääär!!
nouw.com/rebeccasved
andiclausen
andiclausen,
Tack söta!!😇
nouw.com/andiclausen