Närvarande mor- och farföräldrar, Att prioritera ensamtid,

Mina dagar

Så galet mycket kärlek i en bild, saknas min andra lilla sessa <3 Jag har alltid träffat min familj ofta, men sen tjejerna kom är det på en helt ny nivå haha! Klagar dock inte, är så himla glad att tjejerna få växa upp med så närvarande mor- och farföräldrar <3

Det har varit galet varma dagar på senaste, jag försöker hålla mig inomhus dom varmaste timmarna för tjejernas skull men ibland så måste man iväg! Upplever verkligen att bara två små parasoll hjälper mycket mot temperaturen i vagnen.

Bananpannkakor har blivit poppis frukost här hemma dom senaste veckorna, men det är ju faktiskt gott och framförallt snabbt att göra! Toppar gärna med lite syrliga bär så det blir en bra mix.

En av min favoritbilder just nu, när vi ligger och sover när Denkan smög iväg till jobb för några dagar sen. Vi alla tre ser verkligen ut att sova gott haha.

Tacos funkar alltid och i veckan gjorde jag fajitas istället vilket också var supergott!

Vaniljglass med massa bär, måste vara sommarens bästa dessert! Iallafall enligt oss, det har ätits flitigt under dom senaste månaderna. Saknar alltid dom goda söta bären sen när hösten kommer.

Våra tjejer sitter mer än gärna med när vi äter just nu men vi är fortfarande lite för lata för att rodda med stolarna till dom, så babysitters eller att ha dom i knäet när vi ätit färdigt funkar bra än så länge hehe. Och tjejerna gillar det också!

Bara förra året hade jag älskat denna galna värme som vi har haft, men nu med små kiddos är det faktiskt inte lika kul. Kul, men inte lika kul. Lite tröttare bebisar men ibland lite svårare att natta pga värmen, men att köra vagnen på gräsmattan är en hit just nu och sen ställer vi in vagnen inomhus med AC'n på.

Våra små tjockemollor börjar verkligen gilla gröten! (nu när detta laddas upp ca 2 veckor efter att jag skrev detta inlägg så räcker inte "börjat gilla gröt" - dom äter sina 1-2 portioner gröt om dagen med stor glädje och vill bara ha mer när det är slut). Jag, och Denkan när han varit hemma såklart, har kämpat på med gröten sen dom blev 4 månader och dom har nästan alltid varit ganska nyfikna och tagit några skedar, men det är först nu som skålarna töms. Roligt!

Mer nattning på gräsmattan i skuggan! Win win om man lyckas ha vagnen i skuggan men att man själv kan stå i solen, så kan man sola samtidigt ;-)

Jordgubbar, ovispad grädde, cola och hallon/lakritsbiskvier är min melodi just nu. Nästa sommar byts colan ut mot rosé hihi!

Mina beställningar hos Max går varmt under denna mammaledigheten, ser ingen anledning på att dra ner på det heller inom det närmsta. Vet inte hur men jag har lyckats missa spicy avokado halloumi burgaren men nu är den given på topplistan! Sen en lyxshake till efterrätt/under tiden är också ett mycket bra val som jag rekommenderar alla, förutom kanske laktosintoleranta, att ta också haha.

Jag fortsätter att njuta av mina morgnar, oj vad jag älskar mina lugna morgnar för mig själv. Jag har alltid trivts med lite ensamtid då och då, och det blir ju även viktigt nu med två små härliga bebisar, så jag prioriterar faktiskt den stunden på morgonen för mig själv. Dricker några koppar te, bloggar, målar naglarna, kör peeling, tar ansiktsmask, plockar undan, gör lite yoga, slappar vid teven eller något annat jag känner för. Även fast tjejerna verkligen inte är jobbiga eller så så behövs den typen av återhämtning tror jag :-)

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Men sååå gulliga ni är! 😊
nouw.com/charlottahagg