Nya träningskläder, hemmaprojekt, matlagning och chokladchips

Mina dagar

I tisdags så försökte jag vara lite flitig och tänka på att ta lite bilder under dagen, så här kommer alltså min tisdag i några bilder! Jag startade dagen med ett träningspass i nya träningskläder, riktigt nice att träna i helt nya kläder. Dessutom grymt sköna kläder, detta är nog mitt favoritmärke när det kommer tillträningskläder. Tröjan hittar ni HÄR och tightsen (som är high waist) hittar ni HÄR. Ni får 40% rabatt just nu med koden GIVENGET :-)

Mitt bästa tips om man tycker att cardio är det tråkigaste som finns men man vill ändå träna det? Lyssna på ljudbok! Varför har jag inte själv tänkt på det innan? Det funkar dock bara om man typ går på bandet, iallafall för mig, om jag kör tex intervaller på crossen eller trappmaskinen är det tung house musik som gäller! Just nu lyssnar jag iallafall på Helikopterrånet, har kommit halvvägs nu och äntligen börjar det hända grejer hehe.

På gymmet fick jag en helt sjuk craving på makaroner, korv, ketchup och ett glas mjölk. Är det inte lite konstigt hur man kan få dessa "konstiga" craving ibland? Så jag körde inom och köpte Per i Viken korv och sen gjorde jag en stor portion! Så gott det var, borde äta det oftare haha.

Vet inte om jag skrev det men vi köpte ett provisoriskt köksbord, som var i trä, men Denkan målade det svart så det blev faktiskt väldigt snyggt. Vi ska ju ha ett marmorbord här men kan tydligen inte bestämma vilken färg på stenen. Denkan vill ha rosa, jag är sugen på grön men samtidigt hade det varit mest praktiskt med vit/grå.

På eftermiddagen/kvällen kom mamma, pappa och Martin och plockade upp oss så körde vi iväg lite på utflykt. Jag hade velat ha en så stor hall så jag fick plats med denna soffan vid ingången, hur ballt! Vid nästa flytt kanske ;-) Denna gång köpte jag bara lite kuddfodral och fina ljus.

Funderade även på att ta med mig denna hem, men kunde inte bestämma mig för om den var för blingig? Vad tycker ni? Frågade på instagram också men alla tyckte YEEY! Kanske får bli ett köp ändå.

Sen var pappa och Dennis sugna på McDonalds så det blev kvällsmat där, haha det var ett bra tag sen. Vi skojade om hur glad man blev när man var liten och man fick lov att äta det på vardagarna. Jag är ju mer en max-tjej, men det var faktiskt ganska gott med McDonalds. Mådde inte så bra efteråt dock.

Avslutade kvällen i soffan med dessa. Har ni smakat?

Gillar

Kommentarer

Annajuliey
Annajuliey,
andiclausen
andiclausen,
filippaml
filippaml,
Vilken mysig dag!! Fina bilder! <3
nouw.com/filippaml
andiclausen
andiclausen,
frökenolsson
frökenolsson,
Oj vilken snygg soffa 😊 Och vad fin du är i håret!!
nouw.com/frökenolsson
andiclausen
andiclausen,
från ikea! tack 💋
nouw.com/andiclausen
frökenolsson
frökenolsson,
Ikea? Du skojar? Otippat 😃
nouw.com/frökenolsson