Önskat inlägg: mer tips!

Fashion Inspo

Inlägget innehåller adlinks

Allt nedan för mellan 50-80% rabatt!

Marc By Marc Jacobs: Stilrena klockor med en liten fin detalj på varje klocka, känns som detta är ett klockmärke som aldrig kommer gå ur tiden. Finns massa olika modeller, så det är bara att välja och vraka! Klicka HÄR för att komma till kampanjen.

SMEG: Som jag älskar dessa produkter! Har några från deras serie och jag är väldigt nöjd, dom är inte bara en snygg detalj i köket utan även ordentliga produkter. Om vi inte redan hade haft en espressomaskin så hade jag absolut klickat hem den svarta i detta nu! Klicka HÄR för att komma till kampanjen.

Lampor: En trend jag inte tröttnat på än är lampor utan skärm, som på bilderna ovan. Vi har den till höger som är väldigt snygg att ha på ett gäng böcker, sen är jag lite sugen på något liknande nr 3 till sovrummet. Väldigt snyggt att ha två vid varsin sida om sängen! Klicka HÄR för att komma till kampanjen.

J.LINDBERG: Ett tidlöst klädmärke, man bara måste ha något plagg därifrån känns det som. Kolla bara på bilderna, hur snyggt? Vill ha allt! Speciellt jackan nu och setet till sommaren! Klicka HÄR för att komma till kampanjen.

Gillar