Överraskad, Göteborg och Pre-birthday

Pictures

I tisdags eftermiddag sa Denkan till mig att packa en liten väska och sätta mig i bilen (min födelsedag var igår så han hade en överraskning i kikaren <3). Sen frågade han mig om jag ville ha något att dricka och jag sa ja, så då fick jag denna flaskan och fattade varit vi skulle haha!

När vi kom fram checkade vi in och lite så på hotellet och sen fick jag ett sms med en middagsbokning, spännande! Piffade till mig lite och sen kom taxin och plockade upp oss.

Vi hamnade på Toso! Vilken grym restaurang!

Vi började lite i baren, första klunken av bubbel är ju magisk <3

Sen satte vi oss vid vårt bord och började beställa in ett helt gäng med olika rätter. Älskar verkligen denna typ av restaurang, och Dennis hade varit där innan så han visste jag skulle bli nöjd.

Har ni sett denna sushibiten förut? Friterat ris med mayo och kolja, herregud så gott.

Deras magiska råbiff! Tar alltid råbiff när det finns på menyn och denna gick direkt upp på topplistan, det enda som kunde gjort det ännu bättre hade varit om wasabikrämen som tillhörde hade varit ännu starkare hehe.

Här var jag verkligen sjukt mätt haha, vi avslutade med några krispigt friterade räkor i någon chiliröra, mäktiga men sjukt goda så man kunde ju inte sluta äta dom.

Så efter en magisk kväll med riktigt god mat och några glas bubbel var jag så glad och nöjd <3 Denkan var inte riktigt nöjd utan hade fler överraskningar på lager, det kommer i ett annat inlägg!

Gillar

Kommentarer