Överraskningsfest

Pictures

Under tiden vi var i Dubai hade jag slängt ihop en liten överraskningsmiddag för Dennis. Lite svårt att ta med sin mobil överallt så att inget skulle avslöjas, men det gick bra och han blev så överraskad och glad! Det var ju meningen med det hela!

Jag bjöd in Dennis närmaste och vi blev till slut 20 stycken som samlades på Drottninggatan i lördags när vi kom hem. Så himla kul!

Mina och Dennis föräldrar såklart!

Vi åt 3 rätters och drack gott vin.

Mer av alla grabbar.

Jag sa att jag bara ville bjuda ut honom för att fira honom lite för vi inte skulle hinna senare i veckan, kändes lite konstigt eftersom vi ätit ute 2 veckor i rad men det gick. Så utanför sa jag att jag hade en liten överraskning. Haha <3

Sedan började vi beställa in drinkar innan vi gick vidare. Ganska kul det där när man tänker att man ska ta det lugnt och så blir det raka motsatsen haha. Vid halv tre hamnade jag inne på en bar som bara spelar schlager i princip tillsammans med min kusin Jenny, Sophie, Oda, Johanna och Elin. Längesen jag sjöng så mycket varvat med vodka soda, men kul hade vi!

/ Surprise party for my baby! Mean while I was in Dubai I managed to fix a birthday dinner for Dennis that we had this Saturday when we came home. It was so fun, and ended the night with drinks and dance!

Gillar

Kommentarer