På dejt med 2 tjejer

Pictures

Igår var jag klädd i spetstopp HÄRIFRÅN och kappa HÄRIFRÅN. Snyggt va?

Såhär trevligt såg det ut igårkväll, idag ligger jag nergossad i soffan med chipsskålen och en cola i högsta hugg. Precis så en söndag ska vara ju! Men igår var det iallafall lite vackrare då jag var på dejt med Emma och Clara. Vi började med en Marylin Monroe drink på Kol som är SÅ god, innan vi åkte vidare till Drottninggatan för lite mat.

Vi började med deras magiska teriyakiedamame (ni bara måste ta dom om ni är där), oliver och tonfisk- och hummertartar. Det var ju bara någon vecka sen jag åt där senast så till "huvudrätt" ville jag ta något jag inte tog förra gången som var råbiffen och sen oxfilén, så igår blev det löjrommen. Och till det drack vi bubbel såklart! Gick igenom livet och kirrade lite sommarplaner, alltid lika kul att ha något att se fram emot <3

/ This is how lovely evening I had yesterday with Emma and Clara, so cozy! We started at one place with a drink before we went to the restaurant for some delicious food. A good mix of food - lobster, tuna, beef tartar, olives, edamame beans and so on! And some bubbles, talk and laughter, of course!

Inlägget innehåller adlinks.

Gillar

Kommentarer

LinneaSchor
LinneaSchor,
Gud vad gott det ser ut att vara!!
nouw.com/linneaschor
andiclausen
andiclausen,
Underbart gott! Ett måste om man har en kväll över i helsingborg 😘👏🏽
nouw.com/andiclausen