Partykväll i Marbella

Travel, Pictures

Under min vistelse i Marbs denna sommar har jag inte alls varit partysugen, men att inte gå ut en enda gång hade inte varit likt mig så kände mig tvungen en kväll ;-)

Mötte upp denna sötsaken och ett tjejgäng för drinkar och middag på...

... Mosh. Hade några riktigt roliga kvällar där förra året, perfekt ställe att äta på innan en partykväll! Servicen är dock katastrof, känns som ingen har restaurangerfarenhet eller koll på något. Denna kvällen gjorde dom nog fel i varje "moment" och bad inte om ursäkt någon gång. Skulle aldrig gå dit för bara en middag med pojkvän/vänner/familj för tycker inte stället håller den standarden, utan det är endast för att det var fest på ingång haha.

Hur fin är inte ingången upp till restaurangen? Framtida trädgårdsgoals!

Dom är har smarriga drinkar! Har nog snart betat mig igenom hela drinklistan.

Kvällens tjejgäng! En helsingborgare (jag) och resten malmöiter, men jag överlevde hehe.

Sen blev det lite fler drinkar tills vi blev för högljudda för att sitta kvar på Mosh, så vi hoppade i taxi ner till hamnen.

Vi gick upp en vända till Pangea och det slutade med att vi stängde stället. Utsikten är verkligen fin där uppe, man ser ut över hela hamnen och precis nedanför står de finaste båtarna och bilarna. Om man gillar sånt vill säga!

Vi hade en riktigt rolig tjejkväll på Pangea, hände så himla mycket roliga incidenter haha! Helt sjukt att jag faktiskt gick hem när Pangea stängde och inte hängde med resten till Olivia Valere, men det är då man blir så stolt över sig själv och bugar och bockar morgonen efter haha.

Skål för 1 års vänskap och för flera år framöver! <3

Gillar

Kommentarer

amandabjorn
amandabjorn,
Åh ser superhärligt ut!!!
nouw.com/amandabjorn
andiclausen
andiclausen,
eller hur 😊!
nouw.com/andiclausen
Alicia
,
Hur redigerar du dina bilder till instagram?
andiclausen
andiclausen,
Snapseed 😊
nouw.com/andiclausen
lisawahlander
lisawahlander,
Alltså översta bilden är ju to die for! Så fin du är!
nouw.com/lisawahlander