Partykväll i Stockholm

Pictures

Skrev om min lördag-dag i Stockholm HÄR, så fortsätter och skriver om kvällen här!

När jag hade ätit upp mitt godis i soffan piffa jag till mig lite och skulle precis åka in till stan för att möta upp kompisar för en fördrink när Nicole och hennes 7 klasskompisar stormade in genom dörren. Det lockade helt enkelt mer att vara kvar hemma hos Nicole lite extra! Vi drack rose, åt chips och så gjorde jag ett gäng hot shots.

Åkte sedan in till Nosh&Chow för middag och drinkar. Verkligen ett perfekt ställe att äta på med tjejerna innan en partykväll! Härlig miljö och härlig stämning.

Jag tog in ett gäng ostron, råbiff och riktigt goda bellinis! Maten var bra och till det lyckades vi pricka in ett gott vin dessutom, det var verkligen ett lyckats restaurangbesök haha.

Efter diskussioner, deep talk och skrattanfall blev vi sugna på fler drinkar. En trappa upp från Nosh så var det någon privat tillställning av något slag, och såklart skulle vi upp där.

Jag och Clara poserande med drinkar, classic move.

Tog in riktigt goda bubbel-drinkar! Sura drinkar med blommor <3

Bartendern ville ta bild på oss ;-)

Skååål Emma! Här skulle vi väl inte beställt in fler men ja, det är mycket man inte borde göra. Haha. Hur fint var det inte att dom matchat med kjol och bara ben kvällen till ära? Kändes ju så somrigt! Jag tyckte dock inte det var så varmt, men så länge jag kollade på dom så fick jag riktig sommarfeeling. Wie!

Sen gick vi vidare till Kasai där det var bra ös vilket resulterade i fler hot shots och för många drinkar. Sen avslutade vi natten på Hells och V. Och i något ställe längst upp jag inte vet vad det heter? Haha! En SÅ rolig kväll med andra ord!

Min söta blus med volanger kommer HÄRIFRÅN! Kände mig gullig och girly i rosa.

Gillar

Kommentarer

Cornelia
,
Vart är din tjejkompis grå/svarta jeanskjol ifrån? Om du vet... 😊 Såå snygg!
andiclausen
andiclausen,