Pepp eller depp?

Outfits, Personal

Veckan har varit bra, men inte så bra som den hade kunnat vara känns det som. För det första så har jag ätit alldeles för mycket godis, jag har köpt/bett Denkan köpa en liten påse varje dag så jag har helt ärligt ont i både mage och tänder just nu. Jag hoppas att detta gör att jag inte äter det på några dagar nu.

För det andra så har jag grubblat en del denna veckan. Över små saker egentligen som jag faktiskt inte kan göra någonting åt, men ibland så bara skrapar sig något litet fast och bara vill ligga och retas lite liksom. Som tur är slipper jag grubbla över det snart, men blir ändå lite irriterad på mig att jag låtit något påverka mig negativt. Det tar ju liksom fokus från något annat. Jag vill alltid bara bära på positiv energi!

När jag börjar grubbla över små skitsaker slutar det dock alltid upp med att jag tänker på allt fint och underbart jag har i livet, det som verkligen betyder något. Om det någon gång är något som jag hakar upp mig lite på, så säger alltid Dennis att jag har ingenting att inte vara superglad för. Och han har ju så rätt! Så lite depp är nog bra ibland, det slutar alltid upp med mycket pepp!

Nu är det fredag och en härlig helg väntar! <3

Gillar

Kommentarer

annawickell
annawickell,
Hoppas din fredag blir fantastiskt!! Min vecka har varit likadan men man får använda helgen till att ladda om 🌟 KRAMIS
nouw.com/annawickell
andiclausen
andiclausen,
Tack för peppen! 😘 KRAM!
nouw.com/andiclausen
carolineahlgren
carolineahlgren,
Älskar väskan!! 😊
nouw.com/carolineahlgren
andiclausen
andiclausen,