Pepp för att komma igång med träningen

Fitness

​Denna övningen är grym! Börjar stående axelbrett med benen som på bild 3, hoppar till ett ben, balanserar ut som på bild 1 och sen tillbaka som på bild 2, och hoppar tillbaka som till bild 3. Rörig beskrivning? Superlätt övning iallafall, men jobbig för både ben, rumpa och bål!

Mina snälla träningstips dagen till ära, för er som kanske känner det är lite trögt att komma igång:

Var snäll mot dig själv. Sätt inte för höga mål med vad du ska klara eller hur många dagar i veckan du ska träna. Försök sätt upp en rimlig plan på hur just din träningsvecka ska se ut, vad du skulle vilja klara just denna veckan tex. 
Gör den träningen du känner för. Det kan låta enkelt, men ibland så är det inte riktigt så enkelt. Jag kan känna själv att ibland "vill jag verkligen" ut och springa för jag vill verkligen slå min förra tid, men egentligen så vill jag inte ut och springa för jag vill till gymmet och köra lite knäböj, men ändå "tvingar" jag ut mig, vilket resulterar i ett kanske mindre bra resultat av träningen än vad jag hade fått om jag bara gjorde det som jag faktiskt kände för. 
Planera inte för mycket. Hänger lite ihop med punkten ovan, men det är mest att du inte ska planera ut vad du ska träna måndag, tisdag, onsdag etc. för när den dagen väl är kommen så kanske du inte alls känner för det du planerat, och så skiter du i det istället. Ibland kan det räcka med att bara dyka upp på gymmet och ställa sig på crossen, och sen ta det därefter. 
Fixera dig inte vid mat. Jag tycker inte att träning går ihop med att slaviskt följa ett torrt matschema, det håller inte i längden. Det kan självklart vara en snabb lösning, men att börja fixera sig i vad man stoppar i sig samma dag som man bestämmer sig för att ta tag i träningen är inte en bra kombo. Låter du dig inte äta godsaker och god, rejäl mat kommer du inte ha tillräckligt med energi till träningen.
Gör det inte så svårt. Man behöver verkligen inte ge sig ut i blåsten och springa milen i lera, eller "fixa sig" och bege sig till gymmet för att försöka sig på några kluriga övningar man sett på youtube. Köp en yogamatta och ner på golvet och gör några lätta övningar, hopp osv ihop med en tabatatimer och jag lovar du kommer svettas! 

/ My simple workout tips for you here above. Please use google translate!

Gillar

Kommentarer

Ellinorwehlin
Ellinorwehlin,
Superbra, precis vad inspiration jag behövde nu inför hösten! 😊
nouw.com/ellinorwehlin
andiclausen
andiclausen,