Platsbyggd hylla

Interior

God morgon! Att starta morgonen i lugn och ro framför pinterest är inte fyskam faktiskt, dricker min celsius samtidigt och förbereder mig inför tabatan som börjar 09.30. Kul!

Halkade iallafall in på platsbyggda hyllor och tänkte höra vad ni tycker om det? När vi först skulle gå igenom vad som skulle göras i nya lägenheten försökte jag sälja in idén om en mix av en platsbyggd hylla/garderob men den ratades direkt av Denkan, sen har jag inte tänkt på det mer. Förrän typ nu. Det är inte så snyggt faktiskt. Dessutom är det verkligen en speciell stil som inte är vår så jag är glad att min idé om att täcka en vägg med ett sånt verk dissades, det är alldeles för lantligt för vår smak.

Dock är det en liten detalj på alla dessa bilder som jag gillar som jag ändå ska försöka dra upp igen, och det är till projektet "entré", som är ett litet rum vi har precis när man kommer in där det då finns ytterdörr, ingång till det lilla badrummet, ingång till den första garderoben/WIC och sen ingång till hallen. Litet utrymme så det gäller att inreda smart och fiffigt så man ändå utnyttjar rummet, ska bli kul att sätta tänderna i det snart!

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och köra till gymmet, vi hörs senare!

Gillar

Kommentarer

nnathalies
nnathalies,
Tycker det är så himla snyggt! Hade jag köpt en bostadsrätt nu hade jag lätt byggt en sån 😊
nouw.com/nnathalies
agneshansson
agneshansson,
åh, så fint verkligen!
nouw.com/agneshansson
Amelie
,
Hej! Kan inte du berätta mer om din utbildning, var den på distans och hur lång var den? Vad kan du jobbar med mm?
Sophiehelena
Sophiehelena,
Jag tycker de är sjukt snyggt! Och är något jag kommer vilja ha i mitt framtida hem! 😄
nouw.com/sophiehelena