Plus/minus

Uncategorized

Veckans plus-och minuslista!

+ Plugg. Jag kan äntligen fokusera iallafall 80% på plugget då jag har en ganska lugn vecka framför mig. Tack, skönt!

+ Bubbel. Efter 1 månad utan alkohol så tog jag några glas vin i söndags så i helgen blir det bubbel i mängder! Det är faktiskt livets dryck.

+ Slipper sova ensam. Babe har bortamatch men bara 2 timmar bort vilket betyder att jag slipper sova ensam, som jag verkligen inte gillar. Är verkligen svinrädd, sover med knivar under kuddarna osv som ni sett på snap. Babe har tillochmed köpt en present åt mig i dessa sammanhang, ska visa er.

+ Träningsmotivationen. Den är på topp! Har ganska bra mix just nu också mellan löpning, gym, pass och promenader vilket jag tycker är bäst! En varierad träning ger bäst resultat, och man tröttnar inte lika fort.

- Vädret. Det blir bara kallare och kallare, och regnigare och regnigare. Behöver inte det i mitt liv känner jag, speciellt inte regn och blåst, nu når jag behöver springa massor! 

- Godis. Jag och babe har ju gått in i en pakt att inte äta godis på 1 månad, känns redan lite småjobbigt då jag vet hur gott det är och hur mysigt det är med en godisskål mellan oss i soffan. Får försöka ersätta den godisskålen helt enkelt.

- Vinterjacka. Hittade lite av en drömjacka härom dagen utan att se prislappen, men kände att den nog var överkomlig. Fick reda på priset idag, 16.000kr vilket känns saftigt för endast mocka och dags att glömma den haha.

/ My plus and minus for this week.

Gillar

Kommentarer

Olivia
,
Vad pluggar du? 😊