Poda Island moments

Pictures, Travel

Photos I've forgot to show from Thailand Dec 2015

En resa jag gärna hade velat göra om var Thailand i vintras. Förutom att vi var magsjuka av friterade räkor (inte ätit det sen dess) i 1 dag då det kom saker från lite överallt haha, så var den resan perfekt! Även fast vi kände oss döende så låg vi inne på hotellrummet och skrattade så vi grät haha.

Iallafall, öarna runt södra Thailand är ju supermysiga och fina, något man måste uppleva såklart. Jag ville gärna åka till Thailand i år igen men till norra eller östra delen, men blev snabbt nedröstad av Denkan, kan faktiskt hålla med honom då det finns SÅ många fler ställen att uppleva. Sen ska man aldrig försöka återuppleva något som en gång varit felfritt, finns ju en risk att det inte blir lika bra en andra gång! Men hur härligt ser det inte ut att vara?

/ A vacation I wouldn't mind to do all over again is our trip to Thailand this past winter. I really loved exploring the islands and wanted to go there this year aswell but Dennis put his veto to that right away haha. I understand him and feel the same way now, theres so many places to visit in the world!

Gillar

Kommentarer

Annasalminen
Annasalminen,
Såå fina bilder! Vad använder du för kamera? 😊
nouw.com/annasalminen