Podd-måsten

Uncategorized

Lyssnar ni på roddar? Jag är nog lite halvt besatt i poddar, mordpoddar framförallt, och har nog lyssnat på alla som man kan lyssna på.
Efter att jag hade lyssnat på p3 dokumentärs ”toppoddar” om och om igen så hittade jag Svenska mordhistorier. Bor ni ensamma, lyssna inte. Ni kommer bli helt knäppa, det blev jag haha. Det får en verkligen att fatta 1. Hur många sjuka idioter det finns 2. Hur mesigt rättssystem vi har i Sverige Och 3. Att man alltid borde gå beväpnad med kniv.

Min favoritpodd är alltså Svenska mordhistorier, och det handlar inte helt oväntat om svenska mord den senaste tiden. Jag har lyssnat på alla (även alla på p1 dokumentär, p3 dokumentär, brotten jag aldrig glömmer, mordpodden och rättegångspodden haha), och har några favoriter som var extra knäppa.
- Mordet i Askersund
- Ploy
- Arbogamorden

Sen finns det då ”fortsättning” på några av dessa avsnitt i Rättegångspodden, som gör dig ännu mer dum i huvudet men som faktiskt är väldigt intressanta (om man gillar att analysera mord som jag tydligen gör haha). Alltså för ungefär 2 veckor sen när jag var själv hemma under 2 nätter sov jag med 4 knivar runt mig i sängen och 2 i vardagsrummet. Jag var så rädd efter att ha lyssnat på dessa roddar + att jag oftast alltid söker vidare på internet och kollar bilder efteråt haha.
Sen om du bor i lägenhet och brukar vara högljudd och spela hög musik osv bör du lyssna på avsnittet Hannah Bennett så lovar jag du kommer vara tyst!

/ I love to listening to podcasts that talking about killing and different cases thats been in Sweden through the years. So this is just me sharing my favorite murder-podcasts that I can't stop listening to, haha.
 

Gillar

Kommentarer

lovisasundstrom
lovisasundstrom,
Åhhh jag älskar också såna poddar haha!! Ett tips är "Spår", hittade den nyss och den är också jätteintressant! 😊
nouw.com/lovisasundstrom
andiclausen
andiclausen,
Wiho tack! Ska lyssna imorgon 😘
nouw.com/andiclausen