Puro beach

Travel, Food

Vi spolar tillbaka tiden två veckor och då hade jag ganska nyss landat på Mallis. Det första vi gjorde när vi hade checkat in på hotellet var att skåla med några glas champagne, ni vet den obligatoriska semesterskålen? Det var som tur var sol när vi satt på balkongen och gjorde det, men sen blev det ganska molnigt så vi tog oss ut på en promenad för att kika på Illetas.

Mamma fick syn på Puro Beach och det kom så lägligt för våra magar kurrade.

Vi beställde in lunch. Jag tog deras fisktaco som var riktigt god (kommer ta den nästa gång jag är på Puro om den finns). Oavsett så bara måste testa på att göra fisktaco hemma, det är ju så gott! Den här tallriken var faktiskt helt perfekt för lunch, älskade chipsen också.

Mitt gosiga set kommer​ härifrån!

Från ingenstans så började det ösregna, så restaurangen fylldes snabbt med de gästerna som låg ute på bäddarna, och så satt vi där under taket och såg regnet falla ner mot havet. Såklart inte vad man önskar när man åker utomlands men det var fint faktiskt.

Mamma tog poke bowl med lax, även den supergod. Dom har ju faktiskt riktigt bra mat för att vara en beach club, likaså Ocean Club i Marbella tycker jag.

Ett måste när man är på Puro är att ta deras gino, den är riiiktigt god. Älskar verkligen gino, helt klart en av favoritefterrätterna under sommarmånaderna för min del. Speciellt när man får den i en "egen" skål såhär.

Så himla bra start på semestern att få sitta här, äta lunch och skåla med årets första sangria! Med sin mamma <3 Så mysigt vi har tillsammans alltså.

Jag hypeade kanske upp den lite för mycket till mamma för när dom kom in så var det lite för lite frukt i, i alla fall kontra hur mycket choklad dom hade stoppat i. Ni ser ju typ hur mycket choklad det var? Haha, det är ju iförsig jäkligt gott så ska absolut inte klaga.

Gillar

Kommentarer