Q / A

Frågor och svar, Frågor och svar

Lite nya och lite gamla frågor som dykt upp i kommentarsfältet! 

Hur får du en sådan jämn brun färg på kroppen? kram - Pooh, vet inte då jag tycker att jag själv är likblek haha. Försöker vara ute flitigt på sommaren så det kan hålla sig på vinter ;-)

När jag läser i din blogg så tänker jag att din mamma är nog stolt över dig? - Hon hälsar att hon är otroligt stolt över mig! ;-) 

Kan inte du berätta hur du hamnade i Tyskland och varför? För pluggets skull, din pojkväns skull, eller varför är ni bosatta där? Tack för en bra blogg - Min pojkvän blev köpt av en tysk fotbollsklubb så han spelade alltså fotboll där, jag flyttade med för hans och vår skull! Sen tyckte jag det var en kul äventyr och mycket roligare liv än ett Svensson liv i Helsingborg, så flyttade för min skull också haha. 

Hej var i Tyskland bor du? jag ska nämligen flytta dit, till Hannover i juli till min pojkvän (snälla svara) - Vad kul! Jag bodde i en liten mysig stad ca 1h ifrån Hannover. 

Hur länge ska du bo i Tyskland? Vad tycker din pojkvän om att du är med honom där och så, är ni förlovade? Hur skulle du reagera om han friade nu typ? - Flyttade precis härifrån! Han är tacksam och super duper mega glad över att jag bodde där med honom. Vi är inte förlovade och hade han friat nu hade jag väl sagt chilla lite babyyyyyy! Fast å andra sidan hade jag såklart sagt ja ;-) 

Ska inte du och din kille bo ihop längre nu då? - Jo klart vi ska! Förhoppningsvis redan i sensommar/höst. 

Hej! As bra blogg! Vart har du köpt dom där shortsen? As snygga!! - Tjo! Hollister. 

Jobbar du inte eller pluggar? Känns som att du alltid är ledig haha, eller så kanske du inte skriver ut när du drar och jobbar eller liknande =) tack för en toppen blogg, love it! - Jo började plugga i mars, men pluggar distans så behöver inte dra iväg till skolan. Tack själv! 

Skulle du kunna tänka dig att lägga upp en typisk träningsvecka för dig? - Poh, det blir svårt då den aldrig ser likadan ut.. Träning ska alltid vara varierat, tänk på det! 

Var pluggar du och hur sökte du? Vill också plugga design:) - Min skola håller till i köpenhamn och odense, men jag vet inte var jag kommer bo osv så jag pluggar på distans! Det är bara att hitta en utbildning och skola som du tycker tilltalar dig och söka in! lycka till!

Gillar