Recept - ljummen halloumisallad

Food

I veckan gjorde vi en så enkel och snabb middag som jag kände att jag bara måste dela med mig av! Jag har börjat äta mer vegetariskt ganska omedvetet och försöker få med mig Dennis på det också, vilket inte alls har varit svårt så det är ju kul! Det finns ju så sjukt smarriga vegetariska alternativ nu för tiden.

Som jag kanske nämnt så äter vi väldigt mycket ute, och väldigt mycket hos våra föräldrar, så det blir inte många kvällar över i månaden att äta hemma. Nu i det nya köket trivs dock som fisken i vattnet så det kommer förhoppningsvis bli många middagar nu! I veckan gjorde vi då denna halloumisalladen av lite saker vi hade hemma, detta använde vi:
- Äggnudlar
- Grönsaksbuljong
- Pinjenötter
- Edamamebönor
- Babyspenat
- Körsbärstomater
- Paprika
- Halloumi
- Vegetakrydda

​Kokade upp nudlarna i grönsakbuljongen och kryddan, stekte halloumisarna och pinjenötterna, värmde upp edamamebönorna lite, blandade ihop salladen och sen var det bara att lägga upp på en tallrik. Hur mer enkelt kan det bli? Och så är det ju så fräscht och gott! Halloumi är något jag verkligen älskar, så har ni några tips innehållande halloumi får ni gärna lämna en lite kommentar! :-) 

  • Food

Gillar

Kommentarer

Annie
,
När jag äter halloumi hemma, så steker jag den alltid och serverar med bulgur som jag kokat med vatten och en grönsaksbuljongtärning. Sedan någon grönsak!
andiclausen
andiclausen,
låter både enkelt och gott, tack för tipset😊
nouw.com/andiclausen
E
,
Halloumiburgare ju, liivet 😉
andiclausen
andiclausen,
åh ja! måste göra snart 👍🏼😄
nouw.com/andiclausen
MartinaOlsson,
Kan verkligen tipsa dig om det här receptet som är riktigt gott; https://martinaolsson.myshowroom.se/71119/halloumipasta-med-svamp-och-ostsas/ Och ja, det är mitt egna recept, men ibland får man väl skryta lite eller? haha 😉
martinaolsson.myshowroom.se
andiclausen
andiclausen,
taaack! älskar både svamp, halloumi och ost så detta kan ju inte bli annat än bra! 😃👏🏼
nouw.com/andiclausen