Roliga saker att skåla för!

Pictures, Food

I onsdags firade vi som sagt Lill-lördag med en supertrevlig AW! Mamma och pappa hade bokat bord på Ålgränden, så där möttes vi alla upp efter jobb och började med att skåla med bubbel.

Dom hade liten buffé med ost och chark, så ni kan ju gissa om jag högg in där. Favoriten var oliverna och den fyrkantiga osten. Älskar dom ostarna som har typ saltkorn i sig! Finns ju några olika varianter.

Vilken tur jag har som har föräldrar som gillar att ta vara på Lill-lördagar lika mycket som jag, haha. Älskade ni!

Sånt här leende hade jag nog hela kvällen. Jag vet jag säger det ofta men att få sitta såhär med min familj och Dennis och bara tjöta om livet är ju det bästa som finns.

Det blev några rundor på tapasbuffén, tog även en bakad potatis med skagenröra. Om jag förstod mamma rätt (som såklart varit där några gånger) så brukar dom variera buffén lite.

Pussade på Denkan som bara någon dag innan hade kommit hem från Marbella där han hade varit i nästan en vecka. Jag har ju inga problem med att vara själv, men det är såklart alltid så tomt utan honom haha.

Nöjd tjej som hade roliga saker att skåla för! Mamma beställde in en god flaska som jag inte hade druckit innan, tycker alltid det är kul när man hittar nya viner man gillar.

Hade iallafall gärna suttit här även idag! Hade inte skadat med ett glas rött och lite ost just nu, men istället ligger jag i soffan med ett glas mjölk och lite choklad. Inte fyskam ändå måste jag säga!

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Åhhh så fin du är!!!!! Följ gärna min blogg om du känner för set, hade gjort mig jätteglad!! Kramis
nouw.com/sarafogelström
matildardn
matildardn,
Åhh vad mysigt! <3
nouw.com/matildardn
lindholm
lindholm,
Det ser så härligt ut! KÄnner likadant med mina föräldrar, vi kan sitta och äta och snacka i timmar, så härligt! 😊
nouw.com/lindholm