Så mycket några tavlor kan göra!

Interior

I samarbete med Poster Store har jag piffat till några väggar här hemma i lägenheten. Och vilket lyft det blev! Jag tycker det är svårt att hitta snygga och unika posters som ändå är prisvärda, men Poster Store har verkligen det och därför är jag så glad att göra ett samarbete med dom. Dom har så många fina posters i olika stilar, och ett gäng olika tavlor som passar alla olika hem.

Som ni ser så valde jag övervägande svart och vita affischer med fotomotiv för det kände jag skulle passa allra bäst här hemma, och som sagt - det blev verkligen snyggt.

Något jag tyckte var så bra med Poster Stores posters var att många av motiven redan hade den där ”vita kanten” som ger ett djup i tavlan, förstår ni vad jag menar? Det tycker jag är absolut snyggast när det kommer till posters, ett tips från mig till er :-)

Bara denna lilla tavlan i måtten 30x40 ser så mycket mer ut tack vare den vita kanten. Tyckte verkligen denna gjorde sig bra i vårt kök också, det gjorde att det hände något i köket! Perfekt med vår lilla marmorkant som gör att man enkelt kan ställa små tavlor såhär utan att behöva spika/borra upp på väggen alla gånger.

En favorit måste jag säga var denna gulliga poster, hur söt? När jag såg den tänkte jag direkt ”Åh, det där är Adele och Chloé!” och kände bara att den måste upp i deras rum <3 Dom har fler supersöta posters till barnrummen, och det är då man blir glad över hur prisvärda Poster Store är så man kan byta ut lite då och då!

Nu till det bästa av allt! Med min kod Andrea-30 så får ni hela 30% på alla posters hos Poster Store, gäller inte Selection och kan inte kombineras med andra rabattkampanjer. Koden är giltig from idag 22/9 tom 22/10! Så himla glad att jag kan dela med mig av en så generös rabattkod, och det passar ju så lägligt nu inför hösten när det faktiskt är som roligast att piffa om i hemmet. Hoppas ni hittar massa fint! <3

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,