Saker jag vill göra denna veckan..

Uncategorized

Springa 15 km. Trots vädret just nu har jag faktiskt kommit in i löpningen ganska bra just nu, så det känns både skönt och kul. Jag tänkte få in ett lite längre distanspass denna veckan så jag hoppas jag springer i alla fall 15km på det.

Baka. Jag är inte den tjejen som gillar att baka, men det kan vara väldigt mysigt om man gör det tillsammans med någon (som jag faktiskt brukar, bakar jag så gör jag det i princip alltid med Denkan) och ännu mysigare är det ju att äta det sen! Så för att mysa in hösten ännu mer vill jag baka något gott i veckan, vad det blir får vi se.

Utöka höstgarderoben. I helgen tömde jag vår våning på i princip alla sommarkläder, skor, tunna jackor och dylikt. När man varit så duktig tycker jag absolut att man förtjänar att beställa hem lite nya höstplagg, så inte garderoberna ser helt tomma ut menar jag. Stor risk för det annars ju..

Äta mycket godis. Jag höll ju mig lördag-lördag förra veckan, så jag känner lite att jag har en del att ta igen. Haha nej men det är just grejen av att ha en skål med gottis i soffan bredvid sig, det är något mysigt med det som jag typ behöver i mitt liv. Det är ju inte precis mysigt att skära upp några torra äppelbitar och sitta och fibbla med, bli blöt om fingrarna och känna sig nyttig.

Fika. Något jag gör väldigt sällan är att sätta mig på stan och ta en fika. Jag älskar att fika, men det blir mer krängande av det hemma. Fika ute på stan är dock så himla mysigt och speciellt nu på hösten när man kan sitta invirad i någon stickad tröja och halsduk och sippra på en supervarm chailatte med extra skum och kardemumma! Och en god paj till det såklart. Så ska faktiskt ta och bestämma någon fikadejt inför imorgon!

Variera träningen. Den bästa träningen är varierad träning, och det tycker jag att jag kommit in i bra nu. Jag som annars alltid tränar och har tränat själv, gav pass en chans och börjar faktiskt tycka att det är helt okej kul! Att gå på pass gör ju att man automatiskt får en varierad träning, om man då inte alltid bara går på samma pass. Jag tränar själv på morgonen (gym/löpning) och någon enstaka gång i veckan vill jag gå på något pass också – yoga, spinning, IW eller testa på något styrkepass (allt förutom body pump, hatar det!).

Gillar

Kommentarer