Sangrialunch, en pinsam selfie och fin-shopping

Travel, Mina dagar

Regnet bokstavligt talat öser ner utanför mitt fönster, så därför tycker jag det passar bra att blicka tillbaka till ett lite mer soligt och härligt tillfälle - vår tisdag på Mallis! Vi började vår dag som alla andra dagar med en lååång och mysig frukost på balkongen.

Sen la vi oss i varsin solstol och latade oss i några timmar. Mamma gick iväg och handlade lite gottis till oss, bla dessa nutella b-readys som jag älskar. Perfekt mellis!

Det riktigt skönt att bara ligga där utan några måsten eller planer.

Mammsen var nöjd och glad när vi gick upp i skuggan för en lunchpaus.

Vi beställde in en kanna sangria och pratade om hur härligt vi hade det. Det är verkligen en ynnest att få resa iväg såhär med sin mamma.

Snacka livskvalité att sitta här och bara ha det gött! Hotellets sangria var dessutom supergod då dom gjorde den från scratch och mätte ut alla ingredienser (såg det vid vår första beställning haha), annars kan ju vissa sangrior bli ganska blaskiga för dom redan är färdigblandade. Undra om dom gör så även under högsäsong?

Vi gick sedan upp på rummet, satt på balkongen, lyssnade på musik och gjorde ve oss. Vi var inte sugna på bubbel men jag ville ändå ha någon liten ”fördrink” innan vi skulle iväg, och då hände resans sjukaste: jag gick och köpte öl. Haha ingen av varken dricker eller gillar öl, men vi hade sett så många iskalla och immiga öl så jag blev typ lurad och ville testa. Inget för mig haha.

Sen mot kvällen åkte vi in till Palma för middag, men först hann vi med lite shopping. LV butiken i Palma är nog den minsta LV butiken jag varit i, men den har alltid så bra utbud. Det var ju tex där jag köpte min pochette metis förra året, bara minuter efter att dom hade packat upp den haha. En av expediterna kom till och med ihåg det, lite roligt.

Det blev ingen väska för min del denna gång även fast jag klämde och kände på en riktig goding. Men det blev shopping och då får man alltid skåla i bubbel!

Sedan hade vi en bokning på Ombu, som vi även åt på förra och förrförra året. Vi satt först ute men från ingenstans började det blåsa lite kyliga vindar så vi flyttade in, och fick typ sista bordet inne.

Vi beställde in massa smårätter att dela på, vilket är deras koncept. Allt vi tog var väldigt gott, därför vi kommit tillbaka varje år ju.

Deras tryffeltartar var trevlig som ni säkert förstår. Jag har alltid älskat tartar, men känner hur det faktiskt inte är en stor favorit hos mig längre.

Vi hade en riktigt mysig kväll! Igen! Älskar ju att sitta och bara äta massa plock och prata i flera timmar.

En mätt och glad Andrea! Fick massor av frågor på mina stories om vad för klänning eller kjol jag hade på mig, den kommer från Zara! Väldigt fin gul färg på den faktiskt.

Gillar