Saturday smile

Uncategorized

God morgon Lördag! Vågar inte säga att jag är glad över att vara tillbaka med träningen, för då brukar risken för att något ska sabba det vara hög, så jag säger bara att det känns riktigt skönt att ha gammat riktigt bra 2 dagar i rad! Plus åkt snowboard och skidor 7 dagar i rad innan dess, vilket inte är helt smärtfritt alla gånger haha.

/ Good morning Saturday! I won't say that Im glad to be back with my training for real, in case I get sick or something, but it sure feels good to have been working out really good 2 days in a row + 7 days of skiing before that! Going to the gym now aswell, good start on this day!

Jag vet inte om jag ska dra till gymmet själv där jag har gymkort, eller vänta på att Denkan vaknar så vi kan köra iväg tillsammans till hans familjegym. Det är lite annat att vara ensam på ett helt gym, än att vara på ett proppfullt ;-) 

/ Don't know if Im going alone to my gym or if Ill wake Dennis and drive to his family gym. It always something special being all alone at the gym than be at a gym where its too much people ;-)

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Hej Andrea! Jag är en tjej på 16 år som gymmar så ofta jag kan. Med mycket plugg i skolan så brukar det bli 4-5 pass i veckan. Innan körde jag 6 pass i veckan så det har blivit att jag får göra om lite i schemat. Det jag tycker är svårast och tråkigast att köra är mage. För att det tar så lång tid tills man ser någon skillnad!! Har du tips på enkla magövningar? Som tar mycket men som även är lätta att utföra? Jag skulle gärna vilja ha tips på övningar till ryggen också!! Tack för en otroligt bra och drivande blogg. Kram 😊
amandamyrer
amandamyrer,