Senaste från mobilen!

Vi njuter av vädret för fulla muggar och käkar dom flesta av våra luncher ute! Mycket pga corona också ju med tanke på att vi inte vill sitta inomhus på restauranger.

Vi har en liten kvarterskrog nära oss som har sjukt goda pizzor, både bra och dåligt hehe. Blivit en del dom senaste veckorna ;-)

Lever i olika mjukis just nu, skönaste! Känns ju inte så slappt när det matchar om ni fattar vad jag menar, sen är ju dock alltid favoritmjukisen dom fulaste haha.

Våra små trollungar! Kan stirra ihjäl mig på dom, dom är verkligen det finaste jag någonsin sett.

Våra morgnar brukar se ut såhär! Brukar, peppar peppar. Får se hur länge det håller i sig, senaste veckan har dom gärna inte somnat om efter kl 9-10 amningen så då får man vara beredd med napparna istället haha.

Promenader varje dag! Så otroligt skönt. Man bor verkligen perfekt för långa promenader också.

Familjemiddag med lite sushi! Nya favoritstället är Reko sushi faktiskt.

I särklass det bästa som finns! Det är väl viktigt för bebisar att få ligga såhär på föräldrarna, men det ger verkligen lika mycket för en själv att ha dom såhär och bara få lukta och pussa på dom <3

Morgonmyset i sängen innan vi går upp är något man längtar till varje kväll man går och lägger sig hihi.

SM-guld i att fika hade gått till mig om det fanns något sådant haha. Trodde jag hade min fika-topp under dom sista veckorna av graviditeten, men ny har det gått till en ny nivå haha. Man måste dock jämna ut det med tanke på alla promenader!

Sötisarna i tröjor som dom fick på babyshowern. Lite speciell känsla att använda sakerna som man fick innan dom var födda, man föreställde ju sig lite hur det skulle vara att se dom på.

Pris till årets lillebror måste nog gå till min! Han servar oss med både frukost, lunch och middag - guldvärt! Härom dagen kom han med ett gäng nybakade frallor, olika pålägg och räddade oss med ny oboy.

Jag och min ena lilla gosebjörn! Är det något plagg man använder mycket denna årstiden så är det ju sånna här overaller, både i vagnen och när dom åker bil.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Nämen jag dör så söta dom små är!
nouw.com/johannagrahn
Luna,
Men åååh, vilka sötnosar <3
luckytarot.se/
Mammatillthea
Mammatillthea,
Men vad söta dom är 😍 blir såå bebis sugen nu!!
nouw.com/mammatillthea
hilmak
hilmak,
Men ÅH vilka mysiga bilder!! <3
nouw.com/hilmak