Senaste likes på instagram

Inspiration

1. Inte konstigt kanske, men jag är helt besatt av väggar med färg! Behöver inte vara färg som i gult eller rött, utan bara väggar som inte är vita. Älskar kontrasten mellan listen och väggen.
2. Hur snygg är inte denna kvinna? Jag gillar inte att följa personer jag inte har en aning om vilka de är, men denna donnan behöver man i sitt flöde helt enkelt. Även fast vi inte ser alls likadana ut så är hon inspo, haha.
3. Hur god ser inte denna frukosten ut då? Eller lunchen kanske, hade gärna ätit det till både frukost och lunch idag!

4. Ett konto för outfit-inspo är helt klart detta. En av de bästa sakerna med hösten är helt klart alla outfits, längtar efter att rota fram mina skinnbrallor och höstjackor. Om jag ens hittar det.
5. Kanske trappan i mitt framtida hus? Hade känts helt okej faktiskt. Eller mer framtida kontor. Ja, kontor. Dröm!
6. Mitt bland all inspo dyker min pappa upp! Inspo det också för han har precis kört en svensk klassiker och här står han och skojar till det med både sim-, skid-, spring- och cykelutrustning med tillhörande medalj. Rolig pappa, och duktig sådan!

7. Kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar glasbord? Annars är detta golv kanske det finaste ever, färgen ser verkligen helt perfekt ut.
8. Ännu en gång dessa "färgglada" väggarna, som bryter sig så fint mot det vita. Håller ni inte med? Detta ser faktiskt ut som vår sovrumsfärg! Gillar den blåa soffan också, börjar bli sugen på någon rolig tvåmanna soffa till vår vita.
9. Även fast den sten-bädden inte ser så skön ut hade man gärna legat där varje dag i en månad från och med nu. Försöker att inte drömma mig bort i höstmörkret, men det hade nog suttit jäkligt fint med en riktigt varm solsemester i vinter.

Gillar

Kommentarer