Skaldjurskväll, bokat två resor, bubbellunch och årets första jordgubbar

Fredag och hur startar man den på bästa sätt? Jo på gymmet såklart! Det blev en mix av styrka och kondition, bastu och en nutellariskaka och sen var man redo för helgen på riktigt.

På kvällen vankades det skaldjursmiddag hos svärisarna, gott!

Det där första glaset på fredagen smakar alltid extra gott! Jag och Denkan skålade för att vi bokat en liten spontanresa, åker om en månad <3

Det serverades även löjromspizza... älskar! Superenkelt är det dessutom att göra. Ni har frågat efter recept så ska fixa det nästa gång jag gör den hemma.

Ett av mina favoritpass under veckan är helt klart morgonträningen på lördagen. Man har vaknat utan alarm, det är lördag och man kan träna i lugn och ro.

Sen blev det grötfrukost och färskpressad äpplejuice med ingefära. Kolla vilka underbara liljor Denkan kom hem med i veckan, så fin rosa färg på dem!

Sen hoppade jag i dessa kläder för en lunch på stan.
Lång blazer / Liknande t-shirt / Jeans / Lårhöga stövlar / Skärp

Mötte upp denna fina varelse (min mamma!) och vi bokade en resa till senare i vår. Tredje året i rad vi åker på vår lilla mor- och dotterresa till samma destination. Längtar <3 Sen gick vi bort till Hallen och skålade med bubbel.

Där anslöts sig delar av den galna släkten, bland annat kusin vitamin. Det blev mer bubbel, en bit mat och en blandning mellan diskussioner och skratt. Inte en lugn stund som vanligt haha.

På kvällen hade jag och Denkan inga planer och kände mest för att göra ingenting. Så vi hade bara en lugn hemmakväll med en liten ost- och charkbricka och jag tog ett glas bubbel medans vi gjorde lite mat. Sen blev det soffläge resten av kvällen. Måste tipsa om denna osten ovan, tryffelbrie - mums!

Söndagen spenderades mestadels i soffan med Denkan. Vi tog ut våra täcken och bara mös till det ordentligt! Gjorde även lite vettiga saker såsom: tvätta, damma, dammsuga, skuta golven och jag putsade mina silversmycken.

Sen åkte vi hem till mamma och pappa för söndagsmiddag. Det blev en rejäl skrattfest vid matbordet när vi gick igenom varandras helg.

Sen flyttade vi alla över till soffan för jordgubbar, vaniljglass och Mästarnas Mästare. Någon mer än jag som gärna hade velat testa på alla grenar dom kör i det programmet?

Gillar

Kommentarer

annakarlssons
annakarlssons,

va härliga bilder:)

nouw.com/annakarlssons
andiclausen
andiclausen,
nikolinapettersson
nikolinapettersson,

snygga träningskläder från stronger 😃

nouw.com/nikolinapettersson
andiclausen
andiclausen,
och sköna! lite risky med gråa byxor dock när man svettas mycket 😅
nouw.com/andiclausen
janielindahl
janielindahl,
Så härlig lunch-outfit hjärtat 💖 Ha en fin kväll vackra människa 💕
nouw.com/janielindahl