Skit i vad fan du väger

Fitness, Frågor och svar

God morgon! Jag får nästan dagligen frågor angående vad jag väger osv. och jag kan inte låta bli att bli helt less på dom frågorna. Jag blir faktiskt ledsen att det finns så många som jämför sig med andra när det kommer till vikt, och allt annat.

Vikt är verkligen bara en siffra, enligt mig betyder den inte ett skit. Du kan väga hur lite som helst och ändå se för jävlig ut, och du kan väga lite mer och se dödlig ut. Alla vet det så därför förstår jag inte varför man bryr sig om vad man väger. Det handlar om vad du ser när du kollar dig i spegeln, är du nöjd med hur du ser ut? Gillar du dina kurver eller gillar du din slanka kropp? Antingen gör du det och kör på som vanligt, eller så gör du något åt det men siffran på vågen kommer inte berätta för dig vilken håll det går åt.

Många tänker inte på att muskler väger mer än fett, och så blir dom helt nervösa så fort dom inte går ner i vikt fast att dom tränar som idioter. Då säger jag bara "gå ur din viktbubbla, ställ undan vågen och kolla dig i spegeln och lär dig att bli nöjd med dig själv och din kropp!"

Man ser ju sig själv varje dag, flera gånger om dagen, i spegeln både med och utan kläder (haha iallafall jag???) så det är klart att man kan hitta små områden på kroppen som man kanske vill piffa till lite och det tycker jag inte är något fel, men det är viktigt att man ändå älskar det man tittar på för det är ju DU. Hela livet går ut på att älska sig själv. Klart jag inte känner mig perfekt alltid (men oftast hehe) men jag är alltid nöjd med mig själv och då blir allting i livet så mycket enklare.

Så, skit i vad fan du väger och va nöjd med vad du ser i spegeln! :-)

Gillar

Kommentarer