Små problem blir stora problem

Inspiration

En sak är säker: det är mycket lättare att bestämma de "stora" besluten såsom vilken väggfärg man ska ha, vilken vägg som ska rivas, vilket kök osv. än att inreda med tex lampor, stolar och tavlor. Haha, just nu önskar jag det var tvärtom. Vi är i stort behov av taklampor då vi för tillfället inte har en enda taklampa i hela lägenheten, så vi öppnar våra garderober och toaletter för att få ljus, absolut hållbart.. Haha. Vi kan bara inte bestämma oss för vilka lampor vi vill ha. Det finns ju så många fina, och så många fula, så man vill helt enkelt inte välja fel.

Det hade kunnat bli enkelt då Dennis från början ville ha Sarfatti lampan från Flos, men då ville inte jag, men så ändrade jag mig och ville ha den men då hade Dennis bestämt sig för att den var skitful och att den absolut inte kom in i hans hem. Älskar hans bestämdhet ibland haha <3 Förstår honom, man ser den i princip i allas hem nu förtiden men samtidigt känns den tidlös. Och det är ju faktiskt en vacker lampa!

Så nu letar vi runt efter en ny maffig lampa som vi alltså hade velat ha över matbordet, känns lättare sagt än gjort med andra ord. Eller så man bara alldeles för kräsen? Aja, vi behöver iallafall en taklampa i köket, en i hallen och en i entrén också ganska omgående så det känns som att vi åtminstone måste hitta EN lampa denna veckan.

Har ni några gyllene lamptips? Isåfall får ni gärna dela med er! :-)

Gillar

Kommentarer

linneacasandra
linneacasandra,
Tips kolla in på Dustydeco.com såååå sjukt fina lampor!
Jag är ute efter det perfekta lilla bordet till köket, för två stolar. (Gärna i marmor) Har du sett något sådant när du letat möbler? 😊
nouw.com/linneacasandra
Eva
,
ni borde verkligen ha sarfatti:) ändå!
P
,
Lampan Gross från By Ryden är verkligen snygg, ser ut att passa in i ert vardagsrum 😍