Småstöriga saker på gymmet

Uncategorized

Alltså, nu när jag börjat gymma igen så är det några saker jag kommer ihåg att jag inte förstod innan heller...

...När folk stönar. Absolut att jag är för att man ska ta i och kötta så mycket man bara kan, men det behöver ju verkligen inte gå ut över oss andra som höjer och höjer på musiken men ändå hör något äckligt stönljud igenom.

...Folk som tror att man kan träna på två maskiner samtidigt. Ni vet dom som pangsar en maskin medan dom är på den andra, och sen tror den ska vara ledig när dom kommer tillbaka. Klart man kanske gör så själv ibland, men jag skulle ju aldrig säga till någon att jag hade båda maskinerna till någon om den började avvända den ena - som en gjorde till mig när jag "tog" dennes maskin haha. (nej jag flyttade såklart inte utan jag förklarade att man inte kan tro att man äger maskinerna. #arg)

...Killar som tränar i linne. Jag tror inte jag behöver skriva mer än så, det är typ det top 3 fulaste jag vet. Dessutom ser det så roligt ut på något sätt haha.

...Tjejer som tränar i värsta party-make upen. Jag tycker det är riktigt jobbigt att träna utan smink, jag svettas sååå mycket och behöver torka av mig på armar, kläder och en liten handduk jag oftast har med + att svetten svider i ögonen haha. Tänk dom om jag hade använt smink dessutom, tror jag hade tuppat av. Det ser ju faktiskt konstigt ut också, som man kommit lite fel.

...Folk som glor. Typ värsta grejen kanske, vet inte hur många gånger jag har småvinkat till någon för dom inte slutat glo. Och då menar jag ju inte att jag är så snygg att dom inte kan sluta kolla utan jag kanske gör en övning helt tokigt, men glo inte! (mest troligt att jag inte gör övningen fel dock, men ändå haha).

// Top 5 things that I find a but strange and funny at the same time at the gym. Please use google translate!

Gillar

Kommentarer

linneacasandra
linneacasandra,
haha bästa jag läst på länge! Helt rätt
nouw.com/linneacasandra
Hahaha! Höööög igenkänning på sminket, vem fan gör så mot sig själv!? jag är som du; svetten är all over the place. Det bara rinner i ansiktet och jag har alltid en liten handduk med mig som jag torkar mig med för att inte det ska droppa överallt. Vem fasen sminkar sig innan gymmet...
jessiesvardag.com