Snart lyfter flyget mot...

Travel, Pictures

MARBELLA! Underbara Marbella, detta ska bli så härligt. Längtat sedan september på att åka dit igen och äntligen. Veckorna vi hade i juli förra året var sjukt härliga, får se om denna sommaren kan slå det ;-) Här kommer lite bilder från förra året.

Längtar SÅ himla mycket efter denna lilla korven som redan varit där nere i 8 dagar, så senare ikväll när jag kommer fram vankas det pusskalas kan jag lova <3 Sen längtar jag efter mysiga middagar också!

Exakt såhär ska jag ligga hela dagen imorgon! Var ju i Palma i slutet på maj men bortsett från det har det varit riktigt snålt med sol, bad och värme överlag i Sverige hittills så det är något jag verkligen ser fram emot och ska njuta riktigt ordentligt av! Suga in varenda minut. Någon mer som känner att er kropp, hjärna, själ och ja allt bara vill få lite sol och värme?

Okej, kanske ska ligga lite såhär också så jag får kramas med Denkan! Sjukt man känner sig helt pirrig efter att ha varit ifrån varandra i 1 vecka. Hihihihihi

Ooooch så har jag en hel del tjejer där nere! Dessa två bilderna är från 2 av de absolut roligaste partykvällarna förra sommaren, hade varit skönt om årets upptåg kunde bli snäppet lugnare och torrare kanske. Nä, vem lurar jag?

Härliga luncher vid havet är ju såklart ett måste! Detta är ju balsam för själen :-)

Sen blir det en del strosande i hamnen och det brukar resultera i shopping. Jag både gillar hamnen och inte. Det är riktigt mysigt och fint om man prickar in en tidpunkt med lite mindre och avslappnat folk, men sen kan det även vara kaos haha. Men såklart ett måste i Marbella!

Gillar

Kommentarer

lindholm
lindholm,
men åh vad mysigt! Själv ska man jobba hela sommaren, men hoppas på att lyckas med en weekend resa i höst 😊
nouw.com/lindholm