Sommarhår

Pictures

​Fredagsfeeling! Sommarfeeling! Hårfeeling! Haha många härliga feelings idag, eller vad säger ni? Ni kanske vill jag ska förklara sommarfeelingen med tanke på vädret här i Skåne - jag bara längtar till sommaren! Vem gör inte tänker ni, men nu är sommaren så gott som planerad så den kan faktiskt få komma nu! 

Hårfeeling då. Som ni sett har jag sjukt mörkt hår nu, mitt hår har börjat bli riktigt mörkt på vintern och sen på sommaren får jag alltid slingor från solen. Sommarhår är ju det bästa. Men, jag kom på mig själv att det var FÖR länge sedan jag var hos frissan, så det måste vi ta tag i. Varför det tagit sån tid är för jag inte kan bestämma mig för hur jag ska göra, ska jag fortsätta med lite mörkare och köra lite hombre, eller ska jag ha mitt blonda. Hmmm, vi får se! 

Kan ju passa på att gratta denna bruttan på bilderna ovan som fyller år idag, grattis baeeee <3

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Hej fina, tänkte fråga en grej angående proteinpulver. Jag vill gå ner ca 7 kg i fett alltså. Kan jag ta proteinpulver? För jag äter inte så mycket protein från kosten. Väger 70 o äter max 80 gram protein/dag. Så är det nyttigt med proteinpulver? För det innehåller ju sötningsmedel. .
andiclausen
andiclausen,
Hej 😊! Vad äter du då om du inte äter protein? Protein är verkligen såå bra att få i sig i riklig mängd varje dag. Det är svårt att komma ifrån sockret helt, och det är inget du behöver för att gå ner i vikt, men försökt att kolla vilken mängd socker/sötningsmedel det du stoppar i dig innehåller. Annars skit i proteinpulver och ta ett ägg istället? 😊 kram
nouw.com/andiclausen