Sommarkvällar i mitt hjärta

Food, Pictures

Snopet nog har det inte blivit så rikligt med sena sommarkvällar i år, och det känns faktiskt i huvud och kropp? Har inte så mycket sommarkänsla och energi i kroppen inför hösten, som man kanske annars brukar ha. Ni vet, "längta till hösten" känslan.

Det har inte blivit många måltider utomhus, men vi har ändå haft en hel del inomhus (OCH ute i tält, under infravärme osv) och det är ju ganska bra det med. Speciellt när man möts av denna tallriken till förrätt! Dom där kexen är mina favoriter när det kommer till "ost & kex", så ser ni dom måste ni köpa.

Att bara kunna ha kjol, en topp och en tunn kofta! Får många frågor om denna kofta/jacka, den är från Zara i Spanien och är nog 3 år gammal.

Sen denna tallrik till huvudrätt! Mosade potatis med vitlök och smör i ugn, pimientos, starka korvar, mozarella- och tomatsallad, såser och gott kött! Även fast jag äter ganska lite kött nu om man jämför med ett år sen är det ändå fortfarande lika gott med grillat!

Och sen kommer denna godingen in till dessert! Detta har varit på min topp3 av favoritdesserter denna sommaren, och inte så konstigt - kolla på den liksom!

Jag kallar det pavlova, vet inte om det är rätt ens? Spelar ingen roll, ruskigt gott är det! Den hemmagjorda marängen får gärna vara sådär lagom seg också, och sen bara toppa med grädde och bär! Blev sugen på den nu....

Gillar

Kommentarer