Stolt över mig själv

Fitness, Personal

Som ni läste tidigare idag så var jag inte speciellt peppad på att dra ut och springa, men jag kom iväg! Det var snöblandat regn, blåst och 3 grader och de 3 första kilometerna ville jag verkligen bara vända om. Att ha loppet framför mig motiverar såklart mig, men när jag sprang där och frös tänkte jag på att min pappa åkte Vasaloppet för någon vecka sen, 9 mil i massa minusgrader, och han gnällde inte att det var för kallt så då kunde ju inte jag heller göra det. Han är helt klart en inspiration!

Det blev 18km löpning idag på helt ok tid och jag är faktiskt stolt över det. Det är viktigt att låta sig själv vara stolt över vad man gör och har gjort, annars lyckas man inte. Förra helgen sprang jag bara 15km, mitt huvud sa bara nej och jag var verkligen missnöjd efteråt istället för att glädjas åt att jag faktiskt sprang 15 istället för 0? Vad jag kanske inte tänkte på var att jag på 6 dagar sammanlagt hade sprungit 38km + tränat massa annat, kroppen orkar ju inte hur mycket som helst och löpning är faktiskt påfrestande. Är inte van vid att springa längre sträckor så det känns ju i knä och höfter ibland. Låter som en liten gammal kärring nu haha!

Iallafall, är stolt över mig själv och känner mig ett steg mer förberedd inför Berlin Halvmarathon om 2 veckor. Hade såklart gärna sett att det var mer tid kvar så jag kunde hinna träna mer distanspass, men nu får jag ju bara göra det bästa av situationen. Ett hett tips till mig själv är ju då att fortsätta med träningen, inte ha för höga krav på mig själv samt att vara glad och nöjd över vad jag klarar av. Är man stolt, nöjd och glad med sig själv så blir ju allting mycket, mycket lättare! <3

Gillar

Kommentarer

TrixochfixbySofie
TrixochfixbySofie,
tycker det är sjukt grymt att springa så långt!! riktigt imponerande!!
nouw.com/trixochfixbysofie
andiclausen
andiclausen,
Tack!!! 😅💕
nouw.com/andiclausen
IdaLipika
IdaLipika,
Du ska vara såå stolt över dig själv, you go girl! 😊
nouw.com/idalipika
andiclausen
andiclausen,
Tack för peppen fina du! 😘🙏🏽
nouw.com/andiclausen