Stuckatur på plats

Renovering

God morgon på er! Måndag igen, alltid kul med en ny vecka tycker jag! Kanske blir detta veckan då vår lägenhet äntligen blir klar?

Det är fortfarande en hel del kvar att göra, här ovan ser ni hur det ser ut just nu. Väggarna och taken är ju färdiga, så nu har äntligen stuckaturen börjat komma upp. Ett tag sen jag uppdaterade om det men det är mest för att jag känt att det stått stilla och det är ju inte kul att lägga upp likadana bilder hela tiden, men dessa är ju lite annorlunda och visar baby-framsteg! Förhoppningsvis så kommer det hända en hel del denna veckan, man börjar ju bli nyfiken! Det känns faktiskt helt ok att inte bo där än, det är mest att man vill börja se ordentligt resultat nu haha. Håll tummarna för denna veckan då :-)

Inlägg i samarbete med D-cor.

Gillar

Kommentarer

lindholm
lindholm,
Men vad snyggt det blev med stuckaturerna!
nouw.com/lindholm
andiclausen
andiclausen,
Tack snälla! Känns bra 😊
nouw.com/andiclausen
filippaml
filippaml,
Superfint!! <33
nouw.com/filippaml
andiclausen
andiclausen,
Tack!!! 😘
nouw.com/andiclausen
Hanna
,
Om man vill bygga muskler är det viktigt att ligga på kaloriövetskott? Ska man göra det varje dag eller bara de dagar man tränar och hur mycket? Hur snabbt tar det innan man går upp i vikt? Tänk om jag bara går upp fettmassa och inte muskler.. hjälp😫❣️❣️
Måste även säga att min mens försvann för 1 1/2 år sen för gick ner i vikt och åt kanske inte tillräckligt.. tror du den kmr tillbaka om jag tränar och bygger muskler för kommer förmodligen gå upp i vikt då lite😟🙄💓
andiclausen
andiclausen,
Har svarat dig på insta 😘
nouw.com/andiclausen
Julia
,
Så snygg färg! Men är det olika rum för på vissa bilder ser färgen mycket ljusare ut 😊 undrar isåfall vad den ljusa heter 😊?
andiclausen
andiclausen,
Det är samma gråa färg, men skiftar sig faktiskt mycket i olika ljus vilket är kul😄 Återkommer med färgkod!
nouw.com/andiclausen